Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
- Google Pixel topik
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
A pörkölés gondolata engem is megkörnyékezett már, igaz, pusztán elméleti síkon, attól tartok, időt a munka mellett nemigen tudnék rá a szükséges mennyiségben szánni, pedig szívesen kipróbálnám.

Nekem izgalmasabb (de legalább annyira fontos) kérdés a pörkölő gépnél a jó minőségű alapanyag beszerzése. Nehezített pálya, hogy viszonylag messze lakom a fővárostól, azt sem tudom, komolyabb forrásból (pl külföldről) tudnék -e rendelni házhoz, vagy csak Budapestre szállítanak? Milyen minimum tételek vannak? (sem én, sem a postás nem tudnánk mit kezdeni egy száz kilós zsákkal
)
Megfelelő gépet szerintem könnyebb választani, ha a fogyasztási kapacitás ismert, mint jó alapanyagot beszerezni.
De mivel elméleti síkon pörkölt kávéból nem lehet a gyakorlatban is jót inni, egyelőre maradok Paljoc mester pörijeinél - remélem év elején újraindul a nagy piros, a Guatemala elfogyott, az AI és LP készletek is a végüket járják, sajnos
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI Avata drón speciális Axisflying motorokkal
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)