Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CB
senior tag
Tádááám!
Nem biztos, hogy érdekel benneteket, de muszáj dicsekednem vele, hogy elkészült a mester a GC-vel.
Íme:
Bevallom, otthon belenéztem a belsejébe, és nagyon tetszett a minőség. A kötelezőkön kívül külön említést érdemel (és egy virtuális kézfogást is) hogy a szivattyú felső része is rögzítve lett, és annak módja és minősége.
Tegnap nem próbálgattam már, mert késő volt hozzá, de a mai második kávémat nem a munkahelyen, hanem otthon fogom meginni az már biztos.
Eddig is szerelmes voltam a gépbe, na de ez!
Mindig is kötődtem a dolgaimhoz, most úgy érzem, hogy ettől a masinától nem fogok megválni- bár ezt már akkor is éreztem, mikor sz.zs-től megvettem.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Philips Sonicare Diamond Clean HX922W ultrahangos elektromos fogkefe + fogkefék
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Cyberpunk 2077 Johnny Silverhand's Samurai bőrkabát! Nagyon jó minőségű bőr!
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest