-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolchee16
csendes tag
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kikérni daráló vásárlása előtt.
Eddig egy automata gépet használtam, ez most bedöglött és nincs időm megjavítani. Így úgy döntöttem váltok és beszerzek egy darálót a tartalék gépem (Saeco Poemia) mellé.
Olvasgattam itt is és máshol is, így a Graef CM 702-es darálót néztem ki, mint elfogadható gép belépő szinten. Ezt 30k körül lehet beszerezni, még talán kicsit olcsóbban is, ha a Németektől rendelem meg.
Ha jól vettem ki a véleményekből, az Iberital Challenge jobb gépnek számít, főleg a fokozatmentes állítás miatt, de ennek az ára majdnem 1,5-szerese a Graef-nek. Így ez most kicsit soknak tűnik és nem vagyok benne biztos, hogy megéri a különbséget. Nektek mi a véleményetek? Esetleg van valami gép a kettő között?A Graef tulajoktól kérdezném, hogy mik a tapasztalatok a pangó őrleménnyel kapcsolatban? Mennyire probléma ez a Graef-nél? Valahol azt olvastam, hogy talán kevesebb benne a pangó őrlemény, mint az Iberitalban.
Javasoltátok itt többen is a használt ipari gépeket, de ezt elvetném, mert nincs időm keresgélni és várni. Ez majd egy következő lépés lehet.
Köszi a segítséget!
Zoli
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gaming notebook topik
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Építő/felújító topik
- Marathon (2025)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű, C0, 2028.06.13-ig garanciális
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- Insta360 X4 360 fokos akciókamera + tartozékok
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL (5160)
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest