- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
verti1
aktív tag
Sikerült elfaragni megint egy kis sárgarezet. Terveztem egy egyedi vízterítőt a GC-mhez. Nem hagyott nyugodni a dolog, hogy el van tolva a víz bevezetése a fejen és ezáltal féloldalas a vízterítés, mert a víz nagy része a legrövidebb úton a két közelebbi furaton távozik a gyári vízterítőn. Szép gödröket csinált a pogi tetejébe. A hat furatos ugye reménytelen, mert átfedésben vannak a furatok, gyakorlatilag egy nagy sugárban jön a víz. Az alu és a négy furatos rézzel jobb a helyzet, de nekem nem volt tökéletes. Ezen a filter papír és később a szűkítőzés sokat segített, de azért mégis megcsináltam ezt a két részes vízterítőt, minél tökéletesebb, annál jobb szerintem. A lényeg, hogy két darabból áll. A felső középre tereli a vizet és a közepén lévő furaton jut egy köztes térbe ahol hat furaton keresztül jut ki a víz a felső szűrőhöz. Mivel két keskeny térben is áramlik a víz a vízterítő sokkal hatékonyabban át tudja adni a hőenergiáját a víznek, talán stabilabb lesz egy árnyalattal, de ezt ki kellene pontosan mérni. Most tettem be a gépbe, indul a próbaüzem...

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Amazon Fire TV stick/box
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Gaming notebook topik
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs