- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adp
őstag
2-t csapoltam vele, de valahogy nem tudtam még eltalálni. Elsőre kb azonnal megindult 3mp után, de mégis 27mp alatt jött le az 1:2 arány. másodjára pedig szépen megindult és jött az egérfarok kb 3-4 mp-en keresztül aztán zubogott, pedig így is több mint 2 hetet pihent pörköléstől számítva. Nem tudom, hogyan kéne ezt belőni. Ízre nem rossz, de bántó kesernye azért ott van.....
az új IMS-be is azt tapasztalom, hogy a GB Classal 16g alatt lehet csatornamenteseket csapolni..... Felette csatornásodik, pedig van wdt, és aero papír. Próbáltam egy nagyobb rugóval rögteleníteni, de kb csak még durvábban rögösödött. Mondjuk eddig ahányszor próbáltam eddig kb csak szarabb lett, nem értem másnál ez, hogy működik?!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tesla topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Arc Raiders
- Háztartási gépek
- Xbox Series X|S
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 8250, 8-16GB RAM, SSD, NFC, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FDHD/IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest