Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Yettel topik
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adp
őstag
2-t csapoltam vele, de valahogy nem tudtam még eltalálni. Elsőre kb azonnal megindult 3mp után, de mégis 27mp alatt jött le az 1:2 arány. másodjára pedig szépen megindult és jött az egérfarok kb 3-4 mp-en keresztül aztán zubogott, pedig így is több mint 2 hetet pihent pörköléstől számítva. Nem tudom, hogyan kéne ezt belőni. Ízre nem rossz, de bántó kesernye azért ott van.....
az új IMS-be is azt tapasztalom, hogy a GB Classal 16g alatt lehet csatornamenteseket csapolni..... Felette csatornásodik, pedig van wdt, és aero papír. Próbáltam egy nagyobb rugóval rögteleníteni, de kb csak még durvábban rögösödött. Mondjuk eddig ahányszor próbáltam eddig kb csak szarabb lett, nem értem másnál ez, hogy működik?!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett ÚJ állapotban
- DJI Avata drón speciális Axisflying motorokkal
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest