Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gravity1234
tag
En miutan az ujjammal elegyengedtem a kavet, hogy sima felulet legyen, a tomoritovel nyomok rajta egyet, nem tul erosen, majd finoman megkoccantom a szuro oldalat hogy a szelen fennmaradt sav leessen, ezutan tomoritek megint, egy felkort leirvva most ugyelve arra hogy szemre egyenes legyen a tomorito es a szuro pereme es a vegen megporgetem hogy minden apro kis maradek szep sima legyen. Utana megforditom a szurot, kiszorom belole ami kihullik, korbetorolgetem es mehet.
Nalam (7 honapja ez a technika) egeszen kivalo kavekat kostoltam mar. Szamomra talan a legfontosabb, hogy ahogy a ket ujjammal lenyomva tomoritek, egyenletes legyen, mert az elejen hajlamos voltam "csak" arra koncentralni hogy milyen erovel tegyem ezt, es utana lattam hogy ferde, mert valamelyik ujjamnal erosebben nyomtam.
En soha nem mertem hogy hany kiloval kell nyomni, rajottem az eppen aktualis orleshez kepest, de ha megis valami viszonyitas kene, akkor semmikeppen sem fekszem ra izombol.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 26
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Open Broadcaster Software OBS
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektronikus zene topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- White GAMER PC! Ryzen 7900X3D / RX 7900 XT/ 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold! BeszámítOK
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest