- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Óriásakkus telefon jöhet a Vivotól is
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Erősebb ANC-vel és hosszabb üzemidővel mutatkozott be az Oppo Enco Air5 Pro
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfy999
tag
válasz
looser
üzenetére
Nekem régen egy E50-es Jura-m volt, az pont belefér a keretbe. Azért szerettem, mert minden miatt szólt időben. Szólt, hogy töltsek bele vizet, nem csapolás közben fogyott ki, vagy ha üríteni kellett a zaccfiókot. Jelezte ha már ráfért egy tisztítás vagy vízkőtlenítés. Apámnak egy Saeco Vienna-ja van, az nem szól semmiért, ott neked kell figyelni, hogy mikor vízkőtlenítesz meg ilyenek. A Saecoval többször is volt, hogy senki nem ürítette a zaccot, ezért eldugult és szét kellett szedni a kisöpréshez. Ma már nem iszom meg egyikből sem a kávét, de engem az otthoni szett nagyon finnyássá tett.
Szóval én mindenkinek aki kényelmesen akar otthon a szarvasitól jobb kávét inni, annak ilyen E szériás Jura-t ajánlok. Az említett cégnél 50 körül adják garival. Ha betartod a tisztítást, akkor nem romlik el olyen könnyen. Ennél még a kapszula sem kényelmesebb. A többségnek az is jó, hogy időben szól a gép, hogy tisztítani kell, mert hajlamos elfelejteni.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xeon E5 1650 v3, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest