- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jookomak
őstag
Sziasztok!
Általában kávéval indítom a napot. Eddig egy gagyi kotyogóst használtam. Gondoltam most már továbblépek. Sajnos rendes presszógép nem fér a konyhába, így más megoldás után néztem. Vettem egy Bialetti Brikka kávéfőzőt. Ha már ott voltam, néztem hozzá valami jobb kávét is. Eddig segafredo különféle verzióit ittam, most ilyet vettem: [link]
Sokkal másabb a kávé, mint az eddigiek. Igaz, mennyiségre kevesebbet főz a brikka, de az ízletesebb, aromásabb. Kíváncsi leszek, hogy mit produkál majd a régebben használt kávékkal az új "gép".
Mindent egybevéve tudom ajánlani mindenkinek, aki jobb kávét szeretne, de nincs pénze, helyen egy rendes gépre.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2060 6GB Rampage SHIVA CM 650W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest