Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sóhaj

én tényleg nem akarok senkit meggyőzni, csak a magam szempontjai a kérdés. örülnék, ha jó lenne nekem is egy ilyen kézi, mert az őrlőművét nagyon szeretném, ezért nyilván drukkolok a dolognak (ennyit a csakazértisről...), de az én szememben teljesen extrém, amiket itt írtok. nem írom, hogy röhejes, de ha őszinte akarok lenni és megnézem magam egy reggel a hústűvel a kezemben, hát, de, röhejes. és egyébként nem is élvezem minden részét a folyamatnak, leginkább a darálás részét utálom. azt szeretném, amit a kávézókban, szépen kicsattogtatok egy púpos töltést a szűrőbe, elhúzom a tetejét az ujjammal és kész. ehhez képest esőtánc még az elektromos darálózás is otthon. gyűlölöm.
szóval nincs abszolút igazság, ami középen volna, neked minden bizonnyal tök jó lesz (ezért vetted), nekem meg minden bizonnyal nem (ezért nem vettem eddig sem és ezért reagálom a beírásaitokra azt, amit).
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- LEGO készleteim eladóak - Bontatlan szettek (48db)
- M2 // NVME // 64GB // 128GB// 256GB // 512GB //
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest