- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Olcsón ad sokat, de a minősége... Kukirin G2 Ultra teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
And06
aktív tag
üdv!
látom pörgött a topic
olaszországból jelentkezem, "pár" kávé lecsúszott már. A szállásunkon brikkából őrölt vergnano-t iszunk, téglához(igazából doboz) képest nem is rossz, abszolút vállalható. Espressot ittam nagyon jókat, meg pár kevésbé jót is. Illy-t is próbáltam, eddig 3 helyen, Torinoban egy random kis kávézóban kifejezetten jó volt, egy nagyobban átlagos, aztán egy tengerparti cukrászdában meg fos, épp az ihatóság határán(itt volt a legdrágább amúgy
). Pár helyen volt ősrégi faema gép aminek örültem, de nem ott ittam a legjobbakat. Egyetlen rossz kávé volt egy Milanoi tabacchiban amiből kikönyökölt a mocsáriz. Az autogrilles kimbo nagy kedvencem (egy capput ittam ugyanitt, és bizony pofátlan módon rágőzölt a csaj a már megcsinált habra, szentségeltem is magamban).ui: hazafele megállunk még triestben, tudtok ott olyan boltot ahol csészéket lehet venni?

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Villanyszerelés
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Arc Raiders
- Akvarisztika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Ismeretlen régiókba látogat a Bungie, teszteltük a Marathont
- Olcsón ad sokat, de a minősége... Kukirin G2 Ultra teszt
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
olaszországból jelentkezem, "pár" kávé lecsúszott már. A szállásunkon brikkából őrölt vergnano-t iszunk, téglához(igazából doboz) képest nem is rossz, abszolút vállalható. Espressot ittam nagyon jókat, meg pár kevésbé jót is. Illy-t is próbáltam, eddig 3 helyen, Torinoban egy random kis kávézóban kifejezetten jó volt, egy nagyobban átlagos, aztán egy tengerparti cukrászdában meg fos, épp az ihatóság határán(itt volt a legdrágább amúgy
). Pár helyen volt ősrégi faema gép aminek örültem, de nem ott ittam a legjobbakat. Egyetlen rossz kávé volt egy Milanoi tabacchiban amiből kikönyökölt a mocsáriz. Az autogrilles kimbo nagy kedvencem (egy capput ittam ugyanitt, és bizony pofátlan módon rágőzölt a csaj a már megcsinált habra, szentségeltem is magamban).