Hirdetés
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Apple iPhone 17 - alap
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
iatti
aktív tag
válasz
Melorin
üzenetére
volt már kézi darálód? páran írták már hogy 60-80 tekerés is kell,mire megvan az adag. én még húszat se volnék hajlandó
nálam niche zéro van ,igaz pár napja elővettem a minit, na meg majd jön egy mazzer jolly.
gaggiát meg nézegesd a caffe35 oldalán. veszel egy rézcsövest,aztán örökre megoldódott a problémád. persze mindig bizsereg az ember tenyere. most én is ezt a csodakotyogóst figyelgetem.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nálam niche zéro van ,igaz pár napja elővettem a minit, na meg majd jön egy mazzer jolly.
gaggiát meg nézegesd a caffe35 oldalán. veszel egy rézcsövest,aztán örökre megoldódott a problémád. persze mindig bizsereg az ember tenyere. most én is ezt a csodakotyogóst figyelgetem.