- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ávéikszen elég nagy a merítés, de itt van a Hibrew forgalmazó is a fórumon azt hiszem. Majd csak megszólal.
TotO' nálam az 58-as Hófehérke járt; az nagyjából a 3810, mínusz a tökwtlenkedés az alacsony gőzkarral. Az 51-es kisebb kosara nem jelent hátrányt, egyszerűen másik szabvány. Sőt, akár jobb is lehet, de ennek megvitatása messzire vinne ebben a csoportban..
Senki nem fogja megmondani mennyire strapabíróak, de egy belépő géptől hiába várod el valószínűleg azt, hogy 10+ éven át hibátlanul szolgáljon. Ha mégis, nagy az öröm, amúgy meg van szervíz 🤷
Egy régebbi, tuningolt gaggia classic nagyjából örök élet, de drágább is, meg el kell csípni, ha épp van valahol eladó. -
-
-
"... 0,5–50 MILLIGRAMM AKRILAMID/KG/NAP-ADAGOLÁS UTÁN MINDEGYIK ÁLLATNÁL A VÉGTAGOK MOZGÁSI ZAVARA ÉS IZOMGYENGESÉG VOLT MEGFIGYELHETŐ" (nem tudom miért kell üvölteni egy cikkben, de mindegy)
Szóval akkor 1kg kávéban 7 milligramm van, a minimum, már negatív hatást adó adagolással számolva egy 100kg-os embernek 50 milligrammot kell meginnia, azaz 7 kiló kávét a legzöldebből.
Nagyjából megnyugodtam. Hasznos cikk....
-
looser
addikt
Bennem is évekkel ezelőtt felmerült, bár épp fordítva; vagyis hogy a hosszú pörkölés (az égés, szenesedés miatt) nem teszi-e veszélyesebbé a kávét, mivel egy általános dologról van szó (Maillard-reakció (ropogós hús, sültkrumpli, de akár a sörfőzésnél a komlóforralásnál is "ég" a cefrében lévő cukor)) valószínűleg könnyebben átsiklunk felette. A fenti cikk viszont meglepett, ez azt jelentené, hogy alapból a kávé tartalmazza ezt a vegyületet?...
-
törölt tag
A kávéban lévő dihidrogén-monoxid sokkal veszélyesebb, több is van benne belőle. Szerencsére pörköléssel csökkenthető a mennyisége.
-
roBEEsz
csendes tag
Igen, az első hozzászólás alapvetően elég megnyugtatónak tűnik.. ugyanakkor sajnos a gőzkaron lehetségesen a tejbe kerülő Alu-ról nem igazán esik szó.. Én kicsikét elgondolkodtam a egy rézbojler upgraden, vagy esetleg Silvia cserén.. Egyelőre még úgy sincs PID-elve a Gaggiám se..
-
iatti
aktív tag
enyém 2004. mármint a kaszni
. szoktál vakszűrőzni? én 4-6 dupla után szoktam. háromszor egymás után,de úgy ,hogy minden egyes indítás után leveszem a kart,és kiöntöm. évente zsíroldózok,meg félévente 2-3dl citromlét átnyomok rajta. harmadik éve zakatol a masina. gc mindörökké!
-
-
-
looser
addikt
Eladtad vagy tönkrement? Én ráírnék fragolára, akár itt, akár más módon, ha gond van a régivel. Vagy megvenném tőle ezt a szépséget :-)
Én még a Rancilio Silviát ajánlottam volna (régebben a hc-ben is ajánlották újként), de már 200 felett van. Szóval GC tuning :-) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Air 2s drón szett megkímélt állapotban, kofferrel
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- Labubu - Exciting Macaron/Have a Seat bontatlan figurák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged