Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
titko
tag
válasz
RetepNyaraB #13639 üzenetére
Single dose tartály most lett kész az iberital őrlőre, nem tárolok kávét az őrlőben, Akkor marad a szekrény mélye.
-
titko
tag
Ki milyen praktikát ajánl kávé tárolásra? 1 kg kávét osztanék el heti adagokra, a maradékot visszazárható tasakba be a hűtőbe, vagy vákumozzam, vagy mélyhűtő?
-
titko
tag
Bangó Ödön = bangood
-
titko
tag
Sziasztok! 2 hete jött meg a Hibrew h10a kávéfőzőm plusz van egy Iberital daráló. Kezdőként főzögetem a kávékat, eddig az AVX brazilját próbáltam. Tegnap a facebookon szembe jött egy kávékostoló csomag : [link] , ha a facéról jutsz ide csak 8990 ft az ára. Megrendeltem, majd beszámolok milyen
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Élvezd a maximális játékélményt vadonatúj AMD GAMER Setupunkkal! Rèszletfizetèsi lehetősèg!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest