- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Aktív témák
-
JaniS
senior tag
Üdv!
Ha a PH!-n vásárolok, azt többnyire azért teszem, mert megbízom abban, akitől veszem a hardvert. Azaz nem íratok vele adás-vételi szerződést, hanem a ''gentleman agreement'' szabályai szerint az adott szavában megbízom.
A helyzet egyszerű: az eladott memóriákra garanciát vállaltál az adott szavaddal. Most érvényesíteni kellene és neked csak annyi lenne a feladatod, hogy ebben segítessz a topic indítójának. Nem a te feladatod eldönteni, hogy rendeltetésszerűen használta-e a memóriákat, hanem annak a cégnek, aki a garanciát érvényesíteni tudja. Ennyi. Szerinted kettőtök közül ki az, aki nem jár el korrekten?
Más: nagykeresek vagy jó szándékú segíteni tudó emberek: nem tud valaki tenni valamit garancia ügyben? (Ehhez nem értek, csak meddő próbálkozásnak tűnik ez az egész, miközben érdemben nem történik semmi.)
JaniS -
törölt tag
Már ne is haragudj de szerinte a mit kéne tennie az embernek?
Elküldeni amcsiba mi? hülye
várni? és annyiban hagyni? ezt szeretnéd
Te egy szellemi hibás ember vagy öreg, szerintem egy baráti csevely simán visszalökne a normális kerékvágásba.
Ha már elbesztad a pénzt cseréld vissza, vagy ajánlj neki fel olyan hardvert amitől olyan, vagy jobb áron meg tud szabadulni. -
steve@prhw
őstag
Látom lelki szemeim előtt, ahogy néhányan az ország különböző pontján felemelkednek székükből, és elindulnak feléd....
Most egészen komolyan azt hiszed, hogy ilyen hírnévvel nyugodtan fogsz fórumozni? Naívabb vagy, mint gondoltam... Max új nickkel, az meg sajna előfordulhat...
Az komolyan nem fordult meg a fejedben, hogy itt olyan ember is van, aki tényleg tud (és fog is) ártani neked? (ha a verést hagyjuk, akkor pl. BME-s tanár/tanársegédEz lenne a sors igazságtétele!)
A hadjuk-ozást ha nem hagyod abba, akkor én is elindulok
szerk: szóismétlés irtása baltával, bemelegítésképp...
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
te f@sz...
Hát apám még így is a bögyömbe vagy, hogy nem velem tetted amit...
Tudod a legszomorúbb, hogy a saját helyzetedet súlyosbítod. Mert ugye ha innentől soha többet nem írnál ide, joban jönnél ki a dologból, minthogy itt teszed magad. Hú de nagy bajba fogsz te még keveredni egyszer valahol... -
Gambit
őstag
-
dinfo
csendes tag
Najó, azert bevallom, erre en sem szamitottam.
Nem fogom most vegigolvasni ezt az egeszet, mert nem birom ki, hogy erre valaszoljak!
Nem is taglalnam ezt a sznalmas probalkozast, inkabb csak ennyit masolnek be:
Received: from ***.***.bme.hu (A BME belső gépterme)
A levelet 2 napja kaptam....
Részlet az idézett levél fejcíméből.
Es _nem_ fogok minden egyes ''vádpontra'' magyarazkodni.
Amit csinalsz oreg, arra egy szo van: ''szanalmas''.
%az IP-cím személyes adat. még az övé is. egy részét töröltem - kalandor% -
-
zoty314
aktív tag
De az 1 hónap gari nem egyenlő a 3 nap garival, b*zdmeg! Az élettartamgarival rajtad keresztül meg pláne! Fel bírod fogni egyáltalán, hogy átb*sztad a srácot?! Ja, hogy nincs mivel felfogni, mert agyad az nincs, csak benne a levegő. Legalább arra jó, hogy alkalomadtán egy-két ütést felfogjon.
Ne aggódj, nem megyek megverni téged, mégcsak a közeledbe sem megyek. Fizikailag se én, se a barátaim nem fognak bántalmazni.
Jobban fog az fájni, amit kapni fogsz. -
törölt tag
-
-
Varga Csaba
aktív tag
Betonykeverő: ON
Sóder, fagyálló, cement: helyben....
Jelentem a Duna helyenként árad, néhol jégtáblák láthatók, a víz nagyon! hideg... és EZ GÁZ!!!!
Ha megígérek valamit és nem tartom be ill elhajtom azt akinek az ígéretet tettem, mellé ködösítek, süketelek ill ''arcoskodom'' kihasználva a net nyújtotta ''anonimitást'' az úgyszintén GÁZ.
[Szerkesztve] -
rudi
nagyúr
Te tényleg kicsit nehézfejű vagy azt hiszem! A garancia éppen a ''hiretelen meghal'' esetekre vonatkozik!!! Ha érvényesíteni akarod és a gyártó megállapítja, hogy nem rendeltetésszerűen volt használva, akkor értelemszerűen nem érvényes a garancia, de ezt csak a gyártó döntheti el és nem Te!
Ha vállaltad, hogy intézed neki, akkor tessék csinálni és nem nyavalyogni, vagy nem vállalni a cserét, viszont vállalni ennek következményét (ami akár fájós is lehet). -
faster
nagyúr
Minek vállaltál 1 hónap garanciát, ha most nem vállalod a visszavételt? Mondhattad volna azt eladáskor, hogy neked büdös a garanciavállalás, ha menet közben tönkremegy, érvényesítse a gyártó felé. De te mégis vállaltál. Nem kell a süket duma, átbasztad a vevődet, szar alak vagy.
-
én láttam már ramot meghalni tegnaprol mára, ugyhogy ezt buktad.
GEIL-ben is lehetnek gyenge példányok amik csak több használat után jön ki.
vki már mondta h ezért találták ki a gart. mert ha megveszel vmit az nem biztos hogy 2 honap után is megy...
egyébként meg nemtom mit kell csinálni a palávert, rajtad megy a gar intézés, tehát Te küldd el GEIL-nek a ramokat a TE költségeden és ne más kárán.
...ooh Uram ilyenektől mentsd meg a Ph!-t... -
TommyGun
őstag
Ember akkor ennyi erővel minek garancia egyáltalán ebben a rohadt kapitalista világban ?
Hisz akkor soha semmi nem romlik el ugye ? Mégis honnan veszed hogy széttuningolta ? És mégis mi közöd lenne hozzá ha nicns rajta külsérelmi nyom ? és különben is miért higyjuk el a gusztustalan leveled után hogy hibátlanok voltak.........Röhej vagy.....Ami elromolhat az el is romlik....
[Szerkesztve] -
TommyGun
őstag
Ember, mondtad neki hogy a garancia úgy működik hogy küldje ki az USA-ba ? Akkor miről beszélünk ? Azt mondtad 1 hónapon belül cseréled.....UFF
Énis cseréltem már bZoley-nak itt egy wonyót, pedig ő volt a béna mert elöttem leejtette
mégis kicseréltem neki........
[Szerkesztve] -
gege71.hu
addikt
Előző életedben nem Háry János volt a neved?
A történetet eddig végolvasva még annyi: Velem próbálnál meg így kib@xni...
Mehetnél felőlem akár Indokínába is már ott lesne rád egy nigger a rizsestálból és golyót eresztene a rohadék pofádba!!! (ponyvaregény után szabadon)
TE PÖCS...
[Szerkesztve] -
Sixkiller6
őstag
lassan ideje lenne megint kitalálni vmit két dolgra:
- l.a.-ben 15 fok van, és hát nem hiszem, h éjszaka felkúszna 40re
- műzlis dolog hogy is van?
de tudod mit? segítek:
- igazából a légkondi miatt van még éjszaka is nagyon meleg, és elromlott és nem lehet 40 fok alá csavarni
- nem is neked kell, hanem anyukádnak, és majd neki kéne átadni a műzlit
szerintem szépen árluj el mindent, és akkor nem lesz egyre rosszabb. hazugságból hazugságba menekülsz, és kb itt van az utolsó esélyed. -
rudi
nagyúr
Látod mekkora légbőlkapott egy ember vagy!? Hajtod itt a magad semmiét! Címed, neved ismert más üzleteid kapcsán (melyek szintén nem voltak zökkenőmentesek), szüleid mit szólnának, ha itteni ténykedéseiddel beállítanánk hozzájuk? Ki finanszírozza a kintlétedet?
Nem azért akarlak bannolni mert ''nem eszek meg sok mindent'' hanem mert azt hiszed ''Semmi rosszat nem tettem''. Ha ilyen az értékítéleted, nem kellesz ide! -
Sixkiller6
őstag
figyelj öcsém, a helyzet nagyon egyszerű.
attól h te kitaláltál vmi történetet, h a srác vajon mit csinált a ramokkal, attól az még nem lesz úgy. ez nem politika, attól h vmit sokat mondogatsz, még nem lesz igaz.
amúgy meg bevállaltad a garit, és nem teljesíted, hanem látatlanban azt mondod, h tutita megpiszkálta. ennyi.
nem értem, h mit akarsz. honnan veszed h megpiszkálta? vedd vissza, oszt a gyártó majd megmondja, h mi történt. ezt így szokás.
de a lényeg: vállaltad a garit és nem teljesíted. ennyi.
amúgy tényleg dobhattál volna egy guglit, h kiderüljön, h hány fok van ''odaát''. apuci elkényeztetett kisgyereke van, aki ''üzletelni'' akar. szánalmas.hu-ra való a stílusod is. -
Scream007
őstag
jol van szerintem innentől megoldodott.
állod a postát usaba, és ha ő megkapta az uj ramját, akkor ok.
amugy ha életgaris, avgyis azt mondtad, hogy te el tudod intézni, akkor mit parázol??
ha nincs külsérelmi nyom, márpedig nincs, vagyis a srác majd szerintem dob 2 képet a ramról dátummal....akkor kiderül hogy külsérelmi nyom nincs vagyis geil visszafogja venni, uyganis nem gondolja senki hogy 1 világcég nekiáll lefeszegetni a bordát róla!!!
bteszik a gépbe nem megy, csere.
nekik ez semmi gyakorlatilag.
szerintem zárjátok a topicot!! -
bali79
tag
Micsoda szerencse!
Bővebben: link #56
A srác kiküldhetné neked a ramokat a müzliddel együtt, akkor postaköltsége se lenne -
tts
addikt
''tutira irok nekik egy levelet, és biztos hogy vissza fogod kapni, mármint újjakat kapsz cserébe.''
És ha nem titok, ki a fasz vagy te a Geil-nél, hogy csak úgy írsz nekik és tuti lesz minden?
Ott takarítasz feketén?
Amúgy maradj csak míg ki nem toloncolnak, akkor kereshetsz egy másik jó anyagi helyzetben lévő országot, ahol már várják az ilyen érzelmileg stabil gyerekeket. Nem hinném, hogy itt bárki is sírógörcsöt kapott.
Persze igaziból sosem jártál ott - ugye?
[Szerkesztve] -
donw3ga
őstag
15 fokban venti???? vedd le a fűtést !!!
Bővebben: link -
rudi
nagyúr
Hogy mit modnasz, az csak abban a pár pillanatban érdekes, amikor ELVÁLLALTAD a garancia intézését!!!
Hogy utána napokig nem veszed fel a telefont és nem reagálsz a bajára, és nem szólsz hogy húzol ki USA-ba (ami elkpzelhető, ugyanis más az IP-d, de gondolom annyira azért nem sértődsz meg ha nem hisszük el, hogy kinn vagy) és intézzük el normális keretek között.
Hogy innen hogyan alakult az már csak Téged és ''dinfo''-t minősíti. Az itteni megnyilvánulásaiddal további tanúbizonyságot tettél arról, hogy milyen ember vagy. A kizárástól (legalábbis hogy én ne BANoljalak azonnal) egyelőre az ment meg, hogy szeretnénk ismerni a Te verziódat, elejétől a végéig!
Ha nem írod le a következő hozzászólásodban, akkor nagyon közel kerülsz a kizáráshoz, ugyanis nem vagy jó hatással a fórumra, hardver piacra!
Summázzunk:
Egyelőre az van, hogy eladtad, vállaltad és utána szavadat szegted, bunkó volták, most itt keménykedsz.
A másik oldalról annyit tudni, hogy megvette, csereidőn belül meghalt, keresett és nem reagáltál, majd bunkó voltál. -
Scream007
őstag
na igen innentől kétséges a dolog, ez így van, de tudod te is nagyon jol hoyg éget cuccot is le lehet gariztatni, csak ahogy mondtad ésszel kell......
amugy szerintem a megoldás, amit már párszor elmondtam:
le kell szedni azt a geil bordát ha lehet, és mindenre fény derül, ha égésnek nincs nyoma, akkor ki kell cserélned OCZ nincs mese.
ja és miért is nem tudod neki kicseérlni, mikor a geil pont usa-ba van???
ő kiküldi neked, te a pénzt vissza neki, te a geiltől kapsz 1 zsír uj uyganilyet és amcsiba eladod.
ennyi.
u.i.:bocs lehet nem usa gyártják na, de GeilUSA a neve
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest