Aktív témák
-
Scream007
őstag
na végre remélem mosmár bezárjátok a topicot.
jo hogy nem írogattam mert csak felbaszta volna az agyam.
és annak csak roszs vége lett volna
u.i:I_am>>te vagy crashtuning???
[Szerkesztve] -
Scream007
őstag
ezt még ugyse csinálta senki, legalább benne lehettek a aktívba
-
Scream007
őstag
hagyjátok már ezt a verést, ezt mindenki csak első felindulásból mondja, ez csak végső megoldás.
ok hogy tájékozattjátok róla, ha nem tesz semmit, akkor ez várhat rá, dehogy minden hozzászolásotokban, ez van benne, ez azé durva.
emelkedjünk már fel 1 szintre.!!!
és ne ezt írogassátok 5 lapon keresztül.
[Szerkesztve] -
Scream007
őstag
''mármint hogy egy elit márka sohasem romlik el, hát ez megalol.
A Bentley meg a Maybach is elromlik,''
tudod ha nekem olyan kocsim lenne, és lerohadna csak ugy, otthagynám a picsába, vergődik vele az anyja, de én nem. -
Scream007
őstag
jol van szerintem innentől megoldodott.
állod a postát usaba, és ha ő megkapta az uj ramját, akkor ok.
amugy ha életgaris, avgyis azt mondtad, hogy te el tudod intézni, akkor mit parázol??
ha nincs külsérelmi nyom, márpedig nincs, vagyis a srác majd szerintem dob 2 képet a ramról dátummal....akkor kiderül hogy külsérelmi nyom nincs vagyis geil visszafogja venni, uyganis nem gondolja senki hogy 1 világcég nekiáll lefeszegetni a bordát róla!!!
bteszik a gépbe nem megy, csere.
nekik ez semmi gyakorlatilag.
szerintem zárjátok a topicot!! -
Scream007
őstag
de amugy várjunk csak???
hogy is tudna elégni a ram mikor védelem van benne???
ennek az esélye kizárt szerintem.
max a legocskább a brand trágya domb ég el, ha 3.2öt adsz neki hirtelen 2.5ről.
de még lehet ekkor sem ég el.
ugynais ha tulmelegszik ujraindul minden gép, a ram miatt, ezt gyakorlatból mondom.
kiküldi neked, de küldöd a lét, és te kicseréled, mert ott kinn könnyebb lesz az bizti.
u.i.:szerintme zárható a téma, mert ennek csak az a vége hogy a bolhapiacon senki nem fog tudni eladni semmit.
ha OCZ nem hajlandó intézkedni magától, ugysem tudod, rábírni, max. a fentebb említett lehetőségekkel.....
[Szerkesztve] -
Scream007
őstag
jajj ezt az Mo. vs USA kérdést ne hozzátok fel, nagyon off, és egyértelmű a válasz.
-
Scream007
őstag
na igen innentől kétséges a dolog, ez így van, de tudod te is nagyon jol hoyg éget cuccot is le lehet gariztatni, csak ahogy mondtad ésszel kell......
amugy szerintem a megoldás, amit már párszor elmondtam:
le kell szedni azt a geil bordát ha lehet, és mindenre fény derül, ha égésnek nincs nyoma, akkor ki kell cserélned OCZ nincs mese.
ja és miért is nem tudod neki kicseérlni, mikor a geil pont usa-ba van???
ő kiküldi neked, te a pénzt vissza neki, te a geiltől kapsz 1 zsír uj uyganilyet és amcsiba eladod.
ennyi.
u.i.:bocs lehet nem usa gyártják na, de GeilUSA a neve -
Scream007
őstag
''-Gyerekek: Ugye nem hiszitek el, hogy egy Geil memória, ami 100%-os tesztet nyom és nála is perfect, 3 hét után semmi külső hatásra felmondja a szolgálatot???''
na igen, ez elehtséges, de a srác megmondta alapon hazsnálta.
ja és ha nem overclocker, akkor hogy is tud 1 olyan ramot tulfeszelni, ami gyárilag 2.95öt bír????
ezt maxy voltmoddal, vagy valami specko alaplappal tudná.
de mivel nem feszeng, az aláírásába hoyg mekkora tuning gépe van(jujjj gyorsan kiszedem az aláírásom) valszeg nem is tuninggol...és így ezáltal a ramot nem si feszelheti tul.
u.i.:nemrég vettem én is olyan ramot ami elméletbe 2.8ig bírja gyárilag cl2ön 434en, a gazdija 2 évig 400on ahzsnálta cl2.5be.
szal nem mindenki ért ám annyira a tuninghoz, meg lehet nem is érdekli.
szerintem ezt az ügyet rendezd le valahogy OCZ aztán bye bye ph, szerintem. -
Scream007
őstag
fuuu mi lesz itt délutánra vazzzzzz
-
Scream007
őstag
válasz
r0hamkuka #230 üzenetére
szerintem azé nem essünk át a ló tulsó oldalára, legyünk különbek a meghunyászkódó néptől, ne ilyen névtelen szarokkal meg jegyekkel + beköpésekkel probálkozzatok odamész, és addig vered amíg oda nem kesseli a pénzedet a kezedbe.
persze nem fontos hogy te csináld
fuuu vazzz ha 1 ilyen itt a 13.ba történt volna.......g..iiii menekülhetne a csávó az 1000. -
Scream007
őstag
megkeressük és szétverjük, hogy rontsa itt a businesslehetőséget
-
Scream007
őstag
nem lehet hogy a value bordát leszedték róla, és alátettek 1 szar chippet?:
igaz ekkor se kellene szarrá mennie.,max szarabbul menne.
geil ilyet nem csinál szerintem, ami csak ugy ripssz tönkre megy, azzal a rammal valami buhera volt 99%.
amugy osztom a véleményt, ha a hertába életartamgaris beviszed, és már kapod is az újjat.
vagy max kiküldöd a cégnek, szerintem sűrű elnézések közepette fogsz kapni a legujabb aranysárkányból, amiért így jártál a termékükkel.
persze ha buhera volt, akkor ez esélytelen.
le kéne szedni a bordát megnézni, mi a helyzet szerintem, persze csak akkor ha nem ragazstott. -
Scream007
őstag
akkor szerintem ezt most nem kellett volna mondanod
-
Scream007
őstag
én 1 ilyet nem hagynék, az szent, elbujhatna felőlem a világ végére is
kiksselné a ram árát.
u.i.:én már vettem utcán 35-40e-s cuccokat nem is egyet mind jol megy, szal ez nem kizáró tényező.
egyetértek veled teljesen hogy felháborodtál, de azért:
alapon hazsnáltad??
nem piszkáltad?
mekkora fesz.szel???
azé meghalhat ám 1 ram könnyen
ha nem így törötént, akkor keresd meg a gy.....t és t.....d k. a b...t.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- 3D nyomtatás
- Synology NAS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest