- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
Aktív témák
-
törölt tag
Már ne is haragudj de szerinte a mit kéne tennie az embernek?
Elküldeni amcsiba mi? hülye
várni? és annyiban hagyni? ezt szeretnéd
Te egy szellemi hibás ember vagy öreg, szerintem egy baráti csevely simán visszalökne a normális kerékvágásba.
Ha már elbesztad a pénzt cseréld vissza, vagy ajánlj neki fel olyan hardvert amitől olyan, vagy jobb áron meg tud szabadulni. -
törölt tag
-
törölt tag
Aproneten én alapból nem vásárolok pontosan ilyen okokból, amennyi szar szemétláda ott van, lehetetlen kiszűrni.
Én ugyanilyen naiv vagyok, és általában csak az üzlet megkötése után gondolok bele, te jó ég mi van ha átbasztak.
Hála istennek még nem nagyon fordult elő.
Mondjuk, én ha már 30felett kiadok valamira és mondjuk újjonan boltban csak pár ezerrel drágább akkor eggyértelműen azt veszem. Egy kivétel volt eddig amikor megvettem Alvin 9800proját, mivel akkor boltban még 65-7körül volt Zalman nélkül ez a kari, én meg 50alatt megkaptam. De azért ő elég ismert itt.és nem volt semmi gáz.
-
törölt tag
Szerinted ezen a nicken vissza merne jönni?monjuk az is igaz hogy akkor meg felesleges bannolni. De inkább legyenek az ilyenek bannolva, ígyis úgyis vsszajönnek.
Egyébként a hszeddel eggyetértek, de nem vagyok benne olyan biztos ha tényleg úgy istenigazából meg lenne agyalva hogy lenne kedve még szemétkedni, legalábbis itten biztos nem. Az meg már ránknézve félsiker. -
-
törölt tag
hát én még reménykedek hogy nem fog neki sikerülni
, persze ami megtörtént megtörtént, de remélem fognak olyan dolgok történni amik elveszik a kedvét, az ilyen ügyletektől.
Bár akik idejötte ''hergelni'', azok nálam kb ugyanilyen szinten vannak.
Nem lehetne valami nyilvántartást, vezetni, aki eladni akar valamit, az csak akkor tehetné meg, ha leadná az adatait, és akkor mindenki teljesen nyugodtan tudna üzletelni.Ez nem lenne megvalósítható? nem tudom kitől kérdezem
de ha valaki lát benne fantáziát, akkor karolja fel az ötletet plíííz.
-
törölt tag
Egyébként rohadtul nem értem az ilyen balfasz embereket, akik tudják hogy itt milyen felháborodás szokott lenni, mégis, megpróbálkoznak, átverni embereket.
Ezek vagy szimplán hülyék vagy nem tudom....
-
törölt tag
Bezeg én nagyon bepörögtem erre a kis gazdag pöcsre, ha van autója, akkor a minimum a négy kerék, meg a kromofág, meg benzin meg hasonlók, de ezzel nem érsz el semmit, mert apuci vesz neki egy másikat. ennyi.
Ennél a tipusnál tényleg csak a személyes, ''beszélgetés'' használ, összetörni, mint a perecet.
Régi koleszos mutatvány, pokróc rá, és ütni mint az állat.
Ezennel be is fejeztem, mert tényleg túl brutális irányba megyek el, de az ilyenek tényleg nem érdemelnek mást.... -
törölt tag
Egy kiadós verést már csak az email miatt is megérdemelne. Függetlenül attól hogy anyagi károd nem keletkezett.
Még csak nem is az átverésről van szó, de ilyen pofátlan emailt elküldeni, annyira kinyílt a bicska a zsebembe hogy nagyon. Na jóvan lehiggadok, elvégre nem is az én problémám, és így felhúzom magam. -
törölt tag
Őszintén szólva kicsit csodállak is hogy ilyen ''nyugodtan'' tűröd hogy 40k val átbasznak.
nem adok tanácsokat, mit csinálj, mert túl véres irányba fordulna a topik. De ha gondolod a haverék szolgálatát felajánlom, pár sörért annyit mondasz nekik hogy ''csibész''
és hülyére verik a tagot. ennyit tudok segíteni
-
törölt tag
Szerintem semmiképpen ne hagyd annyiban a dolgot, azt mondod hogy tudod hova jár, ráadásul, nem is messze tőled, tudsz is róla dolgokat, nyilván haverjaid is vannak(nem tudom mekkora vagy, ha egyedül intézed el az szerencsésebb).
Átérzem a helyzeted, mert általában egy fantikus tagban azért megbízik az ember.
nem szabad, egy jó tanács, ha ilyen cuccokat, veszel akkor vagy egy jól ismert ''árustól''vagy olyantól veszed akit ismersz, ha ez nincs meg akkor mindnképpen tszteld le.bár most az sem let volna jó.
nagy a pofám de én se teszteltetek.
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest