Aktív témák
-
TommyGun
őstag
válasz
#00809728 #487 üzenetére
Ezzel a PH! mint fórum nem tehet semmit, maximum mi Janesszal
KÉRDÉS
Olyat nem tud a fórummotor hogy pontozni lehessen a usereket itt a Piacon ?
Akivel megvagyok elégedve kaőp egy piros pontot akivel meg nem az fekete pont vagy ilyesmi.....persze erre amit OCZ csinál nincs elég fek pont
De PL ezzel a megbízható embereket lehetne értékelni, mert a kivel üzletelni topikot marha kevesen olvassák, és mégkevesebb fogja a fáradságot venni hogy beírjon.....
[Szerkesztve] -
TommyGun
őstag
Ember akkor ennyi erővel minek garancia egyáltalán ebben a rohadt kapitalista világban ?
Hisz akkor soha semmi nem romlik el ugye ? Mégis honnan veszed hogy széttuningolta ? És mégis mi közöd lenne hozzá ha nicns rajta külsérelmi nyom ? és különben is miért higyjuk el a gusztustalan leveled után hogy hibátlanok voltak.........Röhej vagy.....Ami elromolhat az el is romlik....
[Szerkesztve] -
TommyGun
őstag
Ember, mondtad neki hogy a garancia úgy működik hogy küldje ki az USA-ba ? Akkor miről beszélünk ? Azt mondtad 1 hónapon belül cseréled.....UFF
Énis cseréltem már bZoley-nak itt egy wonyót, pedig ő volt a béna mert elöttem leejtette
mégis kicseréltem neki........
[Szerkesztve] -
TommyGun
őstag
Én becsületes békeszerető ember vagyok aki már lassan 3 éve korrektül üzletel itt:
Bővebben: link
Ne bántsatokDe csöppet zavar hogy az ilyen férgek rontják a szinvonalat....
[Szerkesztve] -
TommyGun
őstag
Nem kell bolhából elefántot csinálni Csabi, nem bazaukával megyek és nem késelésről beszélünk
csak megemlítettem hogy szívesen elbeszélgetnék az ilyen rongyokkal mert ezek csak verésből értenek.....mellékes hogy kerékkulcs vagy vipera vagy narancs
-
TommyGun
őstag
válasz
Varga Csaba #444 üzenetére
Nem fejbe akarom vele baszni csak ráverni egyet kettőt a combjára
-
TommyGun
őstag
Janesz, megyek veled agyalni csak szólj. Rendőr havertól kaptam egy ilyen kipattanós rugós szart aminek van a végén egy fasza acél golyó már ki akarom próbálni, Kuvik kolléga megkeresi nekünk
Janesz ez komoly én megyek.... -
TommyGun
őstag
Villamos széket neki !!!
Clubbal meg egyetértek, egyik este hazafele jól pofán b@szni egy kerék kulcsal azt szevasz.........aztán emg eltörném azt a kezét amelyikkel ezt a levelet írta......
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest