Aktív témák
-
NoLF
veterán
hát igen, ez a lehető leges legundorítóbb dolog a földön, amellett hogy szegényt nem sok IQval áldották meg, folyton hangoztatja hogy az usa-ban van... szerintem nemsoká felkeresik abban a nagy usa-ban és elpicsázzák kedves OCZ barátunkat, talán lehet hogy egy hangyafasznyit egyszerűbb lenne ha
TÖREDELMESEN BEVALLANA MINDENT ÉS SZÉPEN LEGARIZTATNÁ AZOKAT A TETVES RAMOKAT!
uff... komolyan ennyi ebmerség nem szorult beléd? -
NoLF
veterán
válasz
God Vazzeg #436 üzenetére
na téged már vártalak ezügyben
gázos a bömcsi, olcsóér utazunk vele, skodri sokat eszik
-
NoLF
veterán
válasz
Sixkiller6 #429 üzenetére
én meg sztem a héten kezdem újra a kondit, kicsit furán nézek már ki a régi énemhez képest
uccu neki.
-
NoLF
veterán
válasz
Sixkiller6 #426 üzenetére
eddig te vagy a nyerő eh eh
-
NoLF
veterán
tyű öcsém. köszi az ip-t lesaux... cinkelés!
40 tetves rugó miatt ekkorát kamuzni... nem hiszem hogy normális vagy, babám...
[Szerkesztve] -
NoLF
veterán
nem kérdezek meg tőle semmit, szerintem itt csak és kizárólag tőled akarnak tudni emberek dolgokat. ha 1 hó a gari, akkor visszaveszem szó nélkül, ha meg az örökgarit is megemlítem hogy elintézem ha kell, akkor 3 év után is visszaveszem és elintézem, nem írok ilyesmit hogy ne bízz senkiben stb stb...
-
NoLF
veterán
tyű hogy hova el nem jutott ez a topic... hát up neki, csúszómászók pedig gondolkodjanak! én is adtam el 9800pro-t, nálunk kipróbáltuk, semmi baja se volt, srác elvitte, mégis berogyott, már adtam is vissza a zsét. (43 asszem). sztem így kell csinálni.
-
NoLF
veterán
hát, erre csak azt tudom mondani hogy aztakutyamindenit neki. ezek után én is meggondolom majd, hogy kivel üzletelek 30knál több értékű cumókat postán vagy ilyesmi...
remélem sikerül valahogy előszedni és visszafizetteni vele a pénzt, hisz úgy láttam sokat üzletelt, gondolom van neki miből adni. kösz hogy beírtad, tanulságos történet
pá
nolf
Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest