- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Aktív témák
-
I_Am
veterán
És akkor azt hiszem megérett a totyik a zárásra is. Ha további fejlemény lesz az ügyben, akkor majd megkérném a totyikindítót jelezze azt mailben valamelyik moderátornál és ''lehetséges'', hogy ujra ki lesz nyitva.
Megkérnék mindenkit, hogy mostantól a témát tekintse határozatlan időre lezártnak mind itt, mind a többi totyikban. (tudom nehéz, nekem is ez jár a fejemben)
Köszönöm előre is.
További kellemes fórumozást. -
dinfo
csendes tag
Nos édesapám szóba kerülését Bővebben: link (#178) nem minősíteném, azt már megtették helyettem.
A Geil-eket pedig ma vitte el haver, ha minden igaz, hetfore mar kapom is a cseret.
De mint írtam, ezt a topicot nem azért hoztam létre, hogy ''igazságot tegyenek'' az ügyemben. Hanem hogy a lehető legtöbb embert megóvjam egy ugyanilyen helyzettől!
Minden jel arra utal, hogy ez sikerült, így tehát bizonyos szempontból igen, ''hepiend'' a dolog. -
JaniS
senior tag
Üdv!
Ha a PH!-n vásárolok, azt többnyire azért teszem, mert megbízom abban, akitől veszem a hardvert. Azaz nem íratok vele adás-vételi szerződést, hanem a ''gentleman agreement'' szabályai szerint az adott szavában megbízom.
A helyzet egyszerű: az eladott memóriákra garanciát vállaltál az adott szavaddal. Most érvényesíteni kellene és neked csak annyi lenne a feladatod, hogy ebben segítessz a topic indítójának. Nem a te feladatod eldönteni, hogy rendeltetésszerűen használta-e a memóriákat, hanem annak a cégnek, aki a garanciát érvényesíteni tudja. Ennyi. Szerinted kettőtök közül ki az, aki nem jár el korrekten?
Más: nagykeresek vagy jó szándékú segíteni tudó emberek: nem tud valaki tenni valamit garancia ügyben? (Ehhez nem értek, csak meddő próbálkozásnak tűnik ez az egész, miközben érdemben nem történik semmi.)
JaniS -
L3zl13
nagyúr
válasz
steve@prhw #636 üzenetére
Apjáéktól nekem nem kéne a pénz, de azért figyelmeztetném őket, hogy előbb utóbb a hülyegyerekük olyanokat ver át, akik majd rajtuk hajtják be az árát soxorosan...
-
tamasgal
senior tag
Gyári szám alapján be lehet azonositani a Geil ramokat vajon???
-
cecko13
tag
mindezek után számomra csak megoldás létezne:
1.lépés: keresni nagykerben ismeretség -- ram csere -- új ram megtartani!
2.lépés: OCZ megkeres -- 40rugó kiver belőle -- pénz megtart! -
Scream007
őstag
na végre remélem mosmár bezárjátok a topicot.
jo hogy nem írogattam mert csak felbaszta volna az agyam.
és annak csak roszs vége lett volna
u.i:I_am>>te vagy crashtuning???
[Szerkesztve] -
KERO_SAN
aktív tag
Legalabb Amcsi IP-rol irt ?
-
steve@prhw
őstag
Ezt majd az öregemtQl megkérdezem OK???
Egyébként ez nem tanu hanem pénz kérdése ki nyer az ügyben!
Nekem meg van böven pénzmag.... akár kilóra is barátom
Szép egy család lehet, b+.... Húbakker.... Mikor indul vonat L.A-be.. eh, Pestre?
Öregednek van egy kis esze, akkor odaadja azt a 40 pénzt, hogy ''vedd vissza fiam'', aztán meg mélyen elgondolkodik, hogy hol siklott félre a gyereknevelési dolog...
Egyébként szaladj apuhoz... Kezdünk visszafejlődni: L.A-s munka -> barátnő -> haverok -> apu.
Szvsz tényleg maradj csendben és bujdokolj itt a fórumon, azzal jársz legjobban (persze a kártalanítást leszámítva, de abban már épeszű ember nem bízik)
Figyelem! Ez a hozzászólás a 10 perces pihenő alatti önmoderálás alatt érlelődött. Már viszonylag higgadt vagyok. Köszönöm, Kalandor!
És mire elküldtem volna, újra bezárt... és kinyílt... -
cecko13
tag
hát megérett bennem az elhatározás hogy végre hozzászóljak...
nálam a primitívség legalja ha már a rokonok és egyéb hozzátartozók szidása is szóba kerül... OCZ szégyeld magad.... -
Gambit
őstag
Megint leírom, mert lényeges. Teljesen mindegy, hogy mondta-e a garanciát, vagy nem. Ugyanis a törvény mindenképpen legalább fél év szavatossággal számol. Ezalól nem lehet kibújni sehogysem. (Azért írok következetesen szavatosságot, mert jogilag nincs olyan, hogy garanca, csak a köznyelvben igazából.)
Mellesleg ha előre tudta, hogy hibásak a ramok, akkor megtévesztés történt, tehát a szerződés megtámadható a felismeréstől számított egy éven belül akarathibára hivatkozva. -
Szőrös
veterán
könyörgöm akasszuk feeeel
-
LLKobe
veterán
Round 2: FIGHT
Amugy nemtudom ez az OCZ gyerek mit gondol magáról....
Ott a topik hogy van eladó RAM-ja, a srác meg megvette.
Erre most azt mondja, nem is tudja miről beszélünk....
Ez a legmocskosabb gerinctelenség.
Hálistennek engem még nem b*tak így át......
De komolyan, negyvenezer az negyvenezer.
Van aki annyiból él egy hónapig. Ez az összeg már átlépi a vicces határt....
Ráadásul itt ugrál hogy mennyi pénze van.....Áááh minden vicc nélkül összeveretném. Ilyen hozzáállással nem lehet mást. Sajna.
[Szerkesztve] -
DaSilva
senior tag
voltaképpen ha az ip ban nem az ilyen rosszindulatú infantilis seggfejeknek van kitalálva, akkor kinek?
-
hogy Neked mekkora pofád van csezd meg...nagyon megértél egy verésre, én tuti nem ütlek, nem szennyezem be a kezem...
-
chop
őstag
OCZ!
koppansz majd egyszer, ahogy mindenki koppan, es akkor majd rajossz, hogy ez nem igy mukodik. 1x verheted at az embereket, utana a hired mindenhol kiserteni fog, es el se hiszed, hogy milyen nehez visszaszerezni az ember hitelet..
mas: en is innen akarok beszerezni par cuccot, es szo nincs bizalmatlansagrol az eladok fele, de az ordog sosem alszik, es emiatt gondoltam arra, hogyha iratok adas-veteli szerzodest akkor azzal tudom ervenyesiteni a koveteleseimet, ha vmilyen gondom tamad?
koszi -
zoty314
aktív tag
Én kérek elnézést.
-
I_Am
veterán
Letelt a 10 perc.
-
Esmein
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged