Aktív témák
-
steve@prhw
őstag
Ezt majd az öregemtQl megkérdezem OK???
Egyébként ez nem tanu hanem pénz kérdése ki nyer az ügyben!
Nekem meg van böven pénzmag.... akár kilóra is barátom
Szép egy család lehet, b+.... Húbakker.... Mikor indul vonat L.A-be.. eh, Pestre?
Öregednek van egy kis esze, akkor odaadja azt a 40 pénzt, hogy ''vedd vissza fiam'', aztán meg mélyen elgondolkodik, hogy hol siklott félre a gyereknevelési dolog...
Egyébként szaladj apuhoz... Kezdünk visszafejlődni: L.A-s munka -> barátnő -> haverok -> apu.
Szvsz tényleg maradj csendben és bujdokolj itt a fórumon, azzal jársz legjobban (persze a kártalanítást leszámítva, de abban már épeszű ember nem bízik)
Figyelem! Ez a hozzászólás a 10 perces pihenő alatti önmoderálás alatt érlelődött. Már viszonylag higgadt vagyok. Köszönöm, Kalandor!
És mire elküldtem volna, újra bezárt... és kinyílt... -
steve@prhw
őstag
Látom lelki szemeim előtt, ahogy néhányan az ország különböző pontján felemelkednek székükből, és elindulnak feléd....
Most egészen komolyan azt hiszed, hogy ilyen hírnévvel nyugodtan fogsz fórumozni? Naívabb vagy, mint gondoltam... Max új nickkel, az meg sajna előfordulhat...
Az komolyan nem fordult meg a fejedben, hogy itt olyan ember is van, aki tényleg tud (és fog is) ártani neked? (ha a verést hagyjuk, akkor pl. BME-s tanár/tanársegédEz lenne a sors igazságtétele!)
A hadjuk-ozást ha nem hagyod abba, akkor én is elindulok
szerk: szóismétlés irtása baltával, bemelegítésképp...
[Szerkesztve] -
steve@prhw
őstag
Kis pozitívum e mai negatív világban, nézzetek be ide:
Bővebben: link
Javasolnám seftes ''kollégának'' is, okulásképp... Bár asszem, mindegy... -
steve@prhw
őstag
Annyiszor láttam már tőled ezt a : csajom, nőm stb. szöveget. Azok nyomnak ilyet aki még sokat rejszolgatnak, de nagy nőfalónak akarnak látszani. Szánalmas. Te sérült vagy..... kb. itt az igazság.... Meg szvsz a barátokkal is így lehet...
Nem értem, miért kellett ezt felvállalni, pláne, mikor egy forintjába sem került volna a csere...Ez most jobb így?
-
steve@prhw
őstag
válasz
qpakcovboy #331 üzenetére
Mondjuk az is érdekes, hogy a srác állítólag Los Angelesből ír.
19*.***.***.***
*******.tvnet.hu
Innentől kicsit sem egyértelmű, kinek van igaza a történetben.
Sajnálom, hogy ilyenek járnak a PH!-ra. by lesaux #306
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest