Aktív témák
-
hogy Neked mekkora pofád van csezd meg...nagyon megértél egy verésre, én tuti nem ütlek, nem szennyezem be a kezem...
-
én láttam már ramot meghalni tegnaprol mára, ugyhogy ezt buktad.
GEIL-ben is lehetnek gyenge példányok amik csak több használat után jön ki.
vki már mondta h ezért találták ki a gart. mert ha megveszel vmit az nem biztos hogy 2 honap után is megy...
egyébként meg nemtom mit kell csinálni a palávert, rajtad megy a gar intézés, tehát Te küldd el GEIL-nek a ramokat a TE költségeden és ne más kárán.
...ooh Uram ilyenektől mentsd meg a Ph!-t... -
már tudom honnan van az a jo kis gépe ami adatainál szerepel...hát ezekből az átverésekből...
köszi a figyelmeztetést kedves topicnyito és részvétem
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged