- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
I_Am
veterán
És akkor azt hiszem megérett a totyik a zárásra is. Ha további fejlemény lesz az ügyben, akkor majd megkérném a totyikindítót jelezze azt mailben valamelyik moderátornál és ''lehetséges'', hogy ujra ki lesz nyitva.
Megkérnék mindenkit, hogy mostantól a témát tekintse határozatlan időre lezártnak mind itt, mind a többi totyikban. (tudom nehéz, nekem is ez jár a fejemben)
Köszönöm előre is.
További kellemes fórumozást. -
I_Am
veterán
Letelt a 10 perc.
-
I_Am
veterán
Kedves OCZ!
Most van az az eset, hogy nem tudom megállni, hogy ne kezdjem el sorrol-sorra megcáfolni az általad leírtakat.
1. Elsőnek azt állítottad, hogy Usa-ban vagy. Az a cimed le lett routolva, bebizonyosodott, hogy nem onnan írsz. Azt írtad, azon az ip-n keresztül irsz. (lehetséges VPN kapcsolat?) Jelen pillanatban már azt is tudom, hogy nem. Szerencsétlenségedre elég jó kapcsolatokkal rendelkezem ezen a téren, megsúgom, hogy nincs azon a ponton semmilyen VPN kapcsolat. (lekérdeztem)
2. Hajtogatod tovább, hogy Amcsiból írsz és hajnal 1-2 óra van, meg gatyaszaggató meleg. Viszont ott már Axelero-s ip-ről teszed. Azon sincs se proxy server sem VPN kapcsolat. Magyarán nem tudsz az adott ip-mőgé bújva írni csak ha ott ülsz az adott gép előtt.
Látom az, hogy a BME-re jársz kicsit science fiction irányba terelte a fantáziád és azt hiszed Te vagy Kevin Mitnick.
3. Továbbiakban mikor a ramokra terelődött a szó azt állítottad tudatosan tönkre lett téve. Egy GEIL ram ami köztudottan GYÁRILAG 3.2V-ra van tesztelve. Ismétlem gyárilag 3.2V-ra van tesztelve. Ennél magasabb feszültséget egy lap sem képes adni.
4. Elégette. Hogyan is csinálta? Túl nagy feszt adott neki és ezért túlmelegedett? A kedvedért fél órája 3.2V-on járnak a GEIL ramjaim aminek a bordáján hőmérő van és a 40 fokos jelzés sem látható, amivel a skálázás kezdődik.
5. GEIL nem romolhat el. Szerinted? Honnan vagy ennyire biztos benne? Nekem az előző GEIL ram páromból az egyik, egyik napról a másikra feladta, ráadásul még a lapomat is vitte magával. Herta-nál lett véve és ha nem vagyok viszonteladó ugy elhajtanak mint a szél. Megpróbálták.....csak a fellépésemnek köszönhetően lett kicserélve.
Valamiben megállapodtál eladáskor ezt be kell tartanod. Ne szórakozz azzal, hogy a vevő égette le (ami lehetetlen külsérelmi nyom vagy nem észrevehető beavatkozás nélkül) hanem a megállapodásnak megfelelően járj el. Amennyiben ezt nem teszed ne fenyegetőzz, hogy mekkora háttered van, mert az sem egy járható út. Idéznék: '' Aki kardot ránt kard által vész. ''
Cseréld ki a ramokat vagy add vissza az árát és többet ne is lássunk itt a fórumon.
Ilyen emberekből nem kell ide egy sem. -
I_Am
veterán
válasz
Garfield #219 üzenetére
Bővebben: link Bővebben: link Bővebben: link Bővebben: link Bővebben: link Bővebben: link Bővebben: link Bővebben: link Bővebben: link
Egy kis ízelítő.(vastagbetűsek a nagyobb ötletek
)
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest