- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispal87
aktív tag
-
kispal87
aktív tag
válasz
dethroner #9822 üzenetére
Nekem is volt ilyen recsegés amikor észrevehetetlenül, de felvált a digitizer a gomboknál, szinte nem értették mit mondtam.
Próbáld meg azt, hogy a 3 gomb között 2 ujjal nyomod befelé a digitizert miközben telefonálsz.
Ha így megjavul akkor szét kell kapni és rendesen beragasztani a helyére. -
Fred86
csendes tag
válasz
dethroner #9800 üzenetére
Ha már ennyire kitartó vagy és más nem válaszol, akkor én próbálok némi segítséget nyújtani.
Csak magát a mikrofont szeretnéd cserélni vagy a töltő panelt amin van mikrofon?
Ha csak mikrofonod van, akkor előbb a régit le kell forrasztani a panelről. Fekete és piros vezeték. Majd annak a helyére forrasztani az újat.
Szétszedés pár lépésben.
-Kikapcsolod.
-Hátlapot leveszed.
-Akkumulátort, sim kártyát vagy kártyák és a sd kártyát is kiveszed.
-6db csavar eltávolítása, van egy az sd kártya helyén is, lehet, hogy cimke takarja.
-Burkolat óvatos eltávolítása, külön figyelve a hangerőszabályzónál, hogy a flex kábel ne szakadjon le.
-A telefon jobb alsó sarkában van a mikrofon, azt kell majd kivenned.
-Antennát lepattintod a panelről ami a töltésért is felelős, majd kicsavarod a 2db csavart ami a panelt tartja.
-Ezután már óvatosan kiemelheted a teljes panelt, amit alulról egy flexkábel tart vissza, de ne aggódj ki fog pattanni a csatlakozóból és nem lesz gond vele.Ha teljes paneled van, akkor azt teszed be és szereled össze. Ha csak mikrofonod, akkor most jön a forrasztás.
Összeszerelésnél figyelj, hogy a panelt jól csatlakoztasd vissza, valamint a hangerőszabályzó gombokra, hogy ne sérüljön.
Ha valami nem világos, akkor kérdezz vagy keress bármilyen jiayu g3 szétszedős videót a neten, hátha mutat valamit amit én nem tudtam megfelelően leírni.
Üdv
FredLátom megelőztek páran mire bepötyögtem, de azért hagyom, hátha van benne valami használható
-
törölt tag
válasz
dethroner #9803 üzenetére
Ezért írtam, hogy a szétszedés a lényeg (főképpen a volume és power gombokra való tekintettel) a többi már megy "magától".
jiayu g3 disassembly videó elegendő kell legyen egy olyan embernek aki ilyet vállal.
Én anno 3x szedtem szét(pedig egyáltalán nem értek hozzá), elsőre nem volt gond, másodikra sem, harmadikra leszakítottam a volume gombot .
Ilyen ez a popszakma -
törölt tag
válasz
dethroner #9800 üzenetére
Valószínűleg ha nem találtál speciális "jiayu g3s microphone replace" videót az elmúlt hetekben akkor lehetséges, hogy nem létezik.
Szétszerelős videók vannak tömegével, ha ez nem elegendő akkor inkább ne kezdj bele.
[jiayu g3 disassembly]
Ha már szétbontottad akkor nem hinném, hogy nagy ördöngősség lenne egy ilyet kicserélni -
drr
őstag
-
feca81
aktív tag
válasz
dethroner #9790 üzenetére
semmi akadálya. 6.99$ volt. tegnap rendeltem, nagyjából 3 hét múlva érkezik meg. Dobj rám akkor egy privátot, és megbeszéljük a részleteket. A beszerelésében még nem vagyok jártas, de valahol láttam egy videót róla. Megkeresem majd azt is. Ez az első telefonom, amit még soha nem szedtem szét
-
moli.hu
őstag
válasz
dethroner #9710 üzenetére
"""irodában dolgozik, pc előtt, mindig van a gépén net, odabent sose használja a mobilnetet. Meg amúgy is, havonta jó ha kétszer fellép 1-1 percre."""
ezt nem teljesen ertem, ha azt irod, hogy fellep 1-1 percre, azt hogy ertelmezed? ezek mar nem betarcsazos modemet hasznalnak, amivel fel kell lepni az internetre, allando jellegu a kapcsolat. vagy arra gondolsz, hogy ilyenkor kezzel bekapcsolja a mobilnet-engedelyezot a statuszsorban, utana pedig kikapcsolja? ha van mobilnet es be van kapcsolva, akkor az kezi hasznalat nelkul is dolgozik a hatterben idonkent.
ettol tok fuggetlenul nem sokat vesztesz azzal, ha atallitod, hogy a hanghivas legyen prioritasos, vegtere is ki az, akinek az adat a prioritas, milyen hasznalat/munka az?a mikrofonra csak ezt tudom mondani. itt a hozzaszolasok kozott van tobb jo otlet is a hiba tesztelesere.
-
moli.hu
őstag
válasz
dethroner #9708 üzenetére
"""ha hívás érkezik rá, akkor a hívó félnél azt mondja be egy hang hogy a hívott fél nem elérhető [...] Ezt mondjuk havonta legalább egyszer eljátssza."""
hat a havi egyszer elofordulo esemeny talan nem is nevezheto hibanak
a beallitasokban allitsd at, hogy a hanghivas legyen prioritasos az adatforgalommal szemben.
"""sem kártyát"""
ez ket helyen is elofordul, ugyhogy talan nem eliras, ezert irom: sim-ka'rtya. vagy max szimka'rtya.
"""statikus sistergés, suhogás hallatszik. A jiayu-ba tettünk másik sem kártyát, és úgy is rossz volt a beszédhívás."""
de masik szolgaltatotol, ugye? mert ha ugyanazt a -feltehetoen hibas- mobiltornyot hasznalod egy masik simkartyaval, azzal nem vagy elorebb.
amugy szerintem mikrofonhiba, javitas. -
callvote
senior tag
válasz
dethroner #3717 üzenetére
boltban nem nagyon van...
vagy te magad rendelsz külföldröl vagy körbenézel vaterán és ilyesmi helyeken és ugy rendelsz újonan.
az ár változo 45-60 között van vámmal stbstb..attól függ honnan rendeled
eredetileg nincs benne magyar nyelv..de az nem baj mert itt van hozzá pár rom,amiben van magyar nyelv -
sexymusprime
tag
válasz
dethroner #3717 üzenetére
én úgy tudom, hogy minideal-t, geekbuying-ot, tmallbox-ot, és antelife-ot szokták szeretni (bár van valaki, akinek az aláírása tele van kínai boltokkal :Đ ), de feltételezem, hogy mindenhol voltak már csalódott ügyfelek, szóval egy kevés szerencse is kell a dologhoz. Én minidealről rendeltem, vámmal együtt 55re jöttem ki, és tökéletesen működik :3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest