- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
digitair
csendes tag
mivel tudok pdf-et olvasni? Valami jó pdf viewer kellene a 2.0.1 alá... ötlet? ;)
-
digitair
csendes tag
wow, köcce, ez a rezgős dolog bevált.
-
digitair
csendes tag
Egy kis segítség kellene... más, rögtön elérhető menüpontokat szeretnék alulra az állandó ikonokhoz. Ezeket hogy tudom cserélni? Az iTunes-ra pl. nagyon nincs szükségem ott lent...
-
digitair
csendes tag
válasz
(Darkwood) #1798 üzenetére
Épp most telepítettem app-okat és mennek. A titok annyi, hogy legalább EGY app-ot (valami free-t) le kell töltened az iTunes storeból majd telepíteni - nem tom miért
- és utána már működnek az ipa installok. Előtte én is ezt az üzenetet kaptam...
...
Na én meg az utolsó két hozzászólásig nem jutottam el... -
digitair
csendes tag
sziasztok,
egész nap a külföldi fórumokat lestem, de semmi megoldást nem találtam a problémámra... hátha itt tud valaki segíteni:
Ipod Touch, 16Gb, 2.0.1 rendszerrel. Wifi tökéletesen müxik, laptopon keresztül oldottam meg WAP és ccproxy-val. (Routerem egyelőre nincs, mert igazából nincs rá szükségem.)
A problémám az, hogy majdnem minden tökéletesen megy, de az a vacak youtube nem szándékozik menni, ezáltal az MxTube sem müxik. A Youtube-on bármilyen videót próbálok nézni, akkor a következő üzenetet kapom: "This movie could not be played". Az MxTube pedig a streamnél ugyan ezt, a letöltésnél pedig egyszerű "failed"-et ír ki. Egész nap ezzel szívtam és már kezd tele lenni a. Egyik opció ami miatt megvettem ezt a kütyüt az a youtube, mert iszonyat sok anyagot teszünk fel (táncolok) és itt lehet mutogatni. Sajnálnám, ha erről le kellene mondanom. Ötlet?
Még annyi, hogy nincs accom iTuneshoz, mert híján vagyok a dombornyomott kártyáknak... (Valahol olvastam, ez lehet hogy számít, bár nagy vita lett belőle, mert mások szerint nem.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest