Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
válasz
katt777
üzenetére
Hali!
Az iTunes letöltve 93Mb, nem 2x100... Honnan akartad szedni? Innen a jó... Én egyébként régen is használtam iTunes-t, mikor még iPodom hírbe se volt, de a hasonlóan jó, ingyenes MediaMonkey szintén kezeli a iPodokat... Bár sztem a iTunes jobb...A hangminőséget megnézem, rippelek vmit FLAC-ba és átkódolom Apple Loseless formátumba iTunesba, kíváncsi vok úgyis fog-e recsegni...
Amúgy én az AKG K324p-s fülesemmel tökéletesen megvok elégedve... Igaz nem az a csúcskategória, de árához képest jó (4000HuF-ért vettem innen). Ja és ha jó a füles, akkor gyárilag be van állítva, és nem kell hozzá EQ csak az alap... Énis azon használom
Üdv: Ex
Új hozzászólás Aktív témák
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest