Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
icecave
üzenetére
megy a vita/találgatás folyamatosan, hogy melyik generációba melyik chip került, úgy tűnik, hogy az első generációs Touchban Wolfson volt, a többiben meg Cirrus, talán a Classicokban is az van a 120-astól, vagy a 80-astól kezdve. Bele lehet keveredni, mert Touchból állítólag pont az első szól a leggyengébben, mondjuk ezt sem mindenki osztja...
HXY:
nem tudom, szerintem olyan nagyon nem rugaszkodtak el, de biztos jobb. Ezekkel a dugókkal leginkább az a baj, hogy rengeteg hamisítvány kering már kint a piacon, szinte megkülönböztethetetlen az eredetitől, viszont gyanúsan olcsóak. Engem amúgy ebben a kialakításban az zavart, hogy az a megvastagított gumi rész, ahol a kábel kijön a füldugóból, elég komoly szélzajt generál, tehát süvít a füldugó szembeszélben
Vannak viszont ezek a fajták (ez történetesen a cx95), amiknél már nincs ilyen jelenség. Most őszintén szólva azt sem tudom, hogy jelenleg milyen típusok vannak a piacon, de szerintem kb 2-3 különböző meghajtóval dolgoznak, azt pakolgatják mindenféle színű házba, így lesz a kínálatban mondjuk 9 eltérő dugó, de csak 2-3 eltérő hangzás. Ez az én feltételezésem.katt77:
olyan ez kb, mint a fényképezőgépekhez adott kitobjektív: csak nézőpont kérdése, hogy te most a vázat fizeted, és az objektív grátisz, vagy egy teljes gépet vettél drágán, szar objektívvel. A sonykhoz viszonylag jó füldugót adnak, az enyémhez zajszűrős van (beépített mikrofonok rögzítik a külső zajokat, majd azt egy fázissal eltolva visszasugározzák, hogy a két hang kioltsa egymást), mégsem használom, mert közel nem szól olyan jól, mint a Future Sonics füldugóm, magyarán sokra megyek vele...
Meg aztán ha már hi-fi: ott is egyenként veszed a komponenseket, hiába adsz ki többmilliót egy high-end erősítőre, nem kapsz hozzá hangfalakat, de még kábelt sem
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Ford topik
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ingatlanos topic!
- Óra topik
- Hardcore café
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vannak viszont