Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
Szia!
Igen, így van, a legolcsóbb Eco csomagban (1600 és lebeszélhetó azthiszem) hűségnyilatkozat aláírásával(csak arra írod alá hogy t-nél maradsz arra nem hogy díjcsomagot nem váltasz) megvehető. másik 27900 forint 2 éves díjcsomagra vonatkozó hűségnyilatkozattal havi 9900 forintot fizetsz, de ebben 400 perc 200 sms és 2 Gb adatforgalom is van, szerintem megéri(nekem megérte) így.2. Mindenképpen frissíteni kell a fw-et rajta mivel 2.01 el árulják azthiszem. 2.1-et felteszed, aztán a quickpwn nevű programmal "feltöröd". Ez annyit takar hogy Jailbreakelt lesz a telefon, azaz tudsz rá nem appstore-ból vásárolt programokat is telepíteni. ezt gyári fw-el nem lehet megvalósítani, azaz igen, mindenképp módosítani kell a fw-t
-
zedonbass
csendes tag
Hm, akkor vagy a kérdésfeltevésed nem egyértelmű, vagy nem értetted a választ...én úgy értelmeztem, hogy arra vagy kíváncsi, az ikon400/600-on kívül meg lehet-e vásárolni az iPhone 3G-t, és milyen feltételek mellett. Erre pedig világos választ ad a linkelt PDF-fájl, ha megnézed.
-
robi0604
őstag
Szia!
Csak akkor tudsz vásárolni,ha az aktuális hűségnyilatkozatból minimum 18 hónap már lejárt!
Más díjcsomaggal, csak jóval drágábban tudod megvenni és, ha kiszámolod, közel annyi lesz a legjobb esetben a havidíjad, mint az ikon 400-as, ezért szerintem azzal éri meg a legjobban.
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- Háztartási gépek
- Sorozatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest