- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
Luser2000
addikt
válasz
nakerma #34890 üzenetére
Kedves Szakik!
Feleségem 3G készülékéről legyalultam tegnap este az iOS4-et (szörnyen le tudott lassulni, még az ismert trükközések mellett is), feltettem a 3.1.3-at. Lefuttattam egy JB alkalmazást, felment a Cydia. Beállítottam a stable.szifon.com forrást, fel is tettem, amiket szeretett volna. (Magyar nyelv, logo/mms, stb).
Nem találom viszont a Facebook programot magyarító kiegészítést, pedig emlékeim szerint korábban volt ilyen is. "Megszűnt"? Máshonnan kell letöltsem?
Ehhez kérnék szépen valami segítséget.
Köszi,
Balázs -
Csigger
őstag
válasz
nakerma #33990 üzenetére
nem kell pánikba esni, előfordul ez az emberrel!
bemész az iTunesSotre-ba, bejelentkezel a szokásosan használt accountoddal, beírod a jelszót, és rákattintasz megin a mail címedre a jobb felső sarokban!
ott kijön egy űrlap és valahol a közepén oda lesz írva, hogy már 5 gépe authorizeoltál az acc-hoz, ott rákattintasz a deauthorize all gombra és kész!
ezekután simán authorizeolod az gépet!Win újratelepítésnél erre legközelebb figyelj, mert egy évben csak egyszer lehet deauthorizeolni az 5 lehetőségedet!
-
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz
nakerma #5163 üzenetére
Még... majd ahogy rakod fel a "gyártó által nem támogatott" alkalmazásokat, utána törlöd lefelé a számodra feleslegeseket, szépen be fog lassulni, instabillá válik, csökken az akkuidő... aztán restore
Próbáld ki: használd legalább egy hétig gyári állapotban a telót, hihetetlen gyors lesz, a gyári 2.2-vel sincs az égvilágon semmi baj ilyen téren. Hát igen: ebben az esetben nem aknázhatod ki az "egyéb lehetőségeket".
Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest