Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
Aktív témák
-
máyköl
veterán
iPhone 3G-re melyik a legjobb GPS progi?
-
máyköl
veterán
válasz
D@niel #40192 üzenetére
Egyetértek.
Szerintem abszolút szebb a 3G mint a 4.
Strapabíróbbnak tűnik.
Nekem személy szerint nem annyira ütött meg a 4, mint amikor megjelent a 3G és kipróbáltam.
Kár, szerintem az Apple már nem tér vissza a régi 3G formához. Valahogy kénytelenek leszünk (3Gformafanok) hozzászokni az új, szögletesebb formához.
Kíváncsi lennék, hogy fog kinézni pl. az iPhone 9. -
-
manchester85
veterán
válasz
D@niel #40185 üzenetére
Jó, erre meg annyit mondok, hogy apám 5800-ja tuti sokkal strapabíróbb, mint egy iPhone 3GS. Plexi az érintőképernyő, nem üveg, vacak ropogós, recsegős elő- és hátlappal. Az üveg jobban törik, mint a műanyag, mert nem rugalmas. Ettől viszont még minőségibb anyag, és kevésbé is sérülékeny, már ami a karcokat illeti. Sajnos az üveg egyfelől minőségi anyag, másfelől törékeny. De ettől még nem akarnék gumiszerű anyagú, burkolatú telót, pedig az tuti nem törne...
-
D@niel
addikt
válasz
trobi28 #40186 üzenetére
Mellesleg tök hülyén néz ki, egy 3G / 3GS-t már az utca végéről észre lehet venni a matt felület végett, egy i4-nél ez az edzett üveg baromi sokat ront.
Amúgy csak egyedül vagyok azzal, hogy az i4 fehérben nem annyira világos, mint a white 3G/3GS?
el lehet mondani, hogy bizonyos körülmények között nagyon sokat kibír.
Mondjuk egy 3GS-el szemben bírjon többet, ne csak úgy magában, elvégre mindegy iPhone-nak jobbnak kell lennie az előzőektől. Szóval, az ötös legyen még jobb.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
D@niel #40185 üzenetére
Attól még edzett üveg, csak másfajta nyomásra van "beállítva". Olyan mint a csont, pl. a combcsont. Egy átlagos combcsont 1000 kilót is elbír, ha folyamatosan terheled, egyre nagyobb súllyal... viszont ha rádobod, akár 10 kilótól is eltörik.
Így, az i4 kijelzője szempontjából ez necces, viszont el lehet mondani, hogy bizonyos körülmények között nagyon sokat kibír. -
D@niel
addikt
válasz
Ghosti #40180 üzenetére
Annyit mondok a 4-es iPhone-ra, hogy egy ismerős leejtette a kezéből, és szét repedt az egész hátlap. Ennyit a nagy edzett üvegről. 3GS-t ejtett már le valaki? Totál szét repedt a hátlap?
Edzett üveg. Baromság az egész. USÁ-ban egy fickó már a boltban leejtette amikor megvette, ott is betört az egész hátlap, szerencséjére egyből ki is cserélték neki. Mert elvileg egy ilyet bírnia kellene.
Úgy látszik nagyon nem bírja, de az árat meg fel tudja tornázni. -
válasz
manchester85 #40182 üzenetére
iPhone 4-nél csak ki kell kapni a 2 csavart, és cserélheted is, míg 3G/3GS-nél gyakorlatilag szét kell szedned a teljes telefont, lecsavarozgatni mindent, amit a hátlaphoz van rögzítve, majd az újhoz hozzácsavarozni mindent. Kész rémálom: [link]
[ Szerkesztve ]
-
trobi28
addikt
válasz
manchester85 #40182 üzenetére
Az enyém még szerencsére egyben van
-
manchester85
veterán
válasz
trobi28 #40181 üzenetére
Viszont úgy látom, i4-hez olcsóbb az eredeti hátlap, mint 3G/GS-hez. Engem pl. baromira idegesít, hogy kezd elválni a krómkerettől a hátlap. szépen a széleknél enged el a ragasztás, és nő a rés közötte. Azért ez i4-nél nem túl sanszos, sokkal minőségibb az üveglap, mint a műanyag hátlap.
-
Ghosti
aktív tag
válasz
trobi28 #40163 üzenetére
Sztem akármelyiket leejted, nem feltétlen jársz jól, elég nagy szerencse kell, hogy ne éppen a kijelzőjére essen akármelyik, de ha ez számít, akkor kötni kell rá biztosítást és kész...
Amúgy ízlések és pofonok, kinek melyik design tetszik...(3gs, vagy 4)
[ Szerkesztve ]
-
KHiNg
csendes tag
Hello mindenkinek..segítséget szeretnék kérni mivel SIM függetlenné szeretném tenni az iPhone 3G-met. Tehát hogy bármilyen operátor elmenjen benne,mert jelenleg csak a T-Mobile megy , mivel onnan volt a készülék. a telo már jailbrekelve van és3.0as verzió van benne. Szóval léci le írnátok hogy milyen program segítségével tudom ezt megoldani? ... előre is köszönöm a választ
-
a000
őstag
válasz
SyntaxeError #40172 üzenetére
Kipróbálhatod, hogy földhöz vágod párszor, de akkor nem csak kijelzőt kell majd cserélned rajta
-
trobi28
addikt
válasz
SyntaxeError #40172 üzenetére
Szerintem legalább 5x vágd földhöz és ha nem segít akkor jöhet a Restore
-
SyntaxeError
tag
Kontakt hiba = LCD csere? vagy csak fogjam meg és vágjam földhöz 4x hátha rendbe jön?
-
Tanbá-apó
tag
Szia alma tesók!
Mint említettem tegnap megérkezett a gépezetecske, bár nem volt sok időm, de azért egy rövidke első benyomást mindenképp megosztok veletek.
7,5 év symbian után váltottam, mert nem éreztem már a symbian platformban h újat tud nyújtani nekem, így félelemmel és izgatottsággal vegyített érzelmekkel vártam a tegnapi napot. Akartam unboxingot csinálni, de végül úgy alakult h nem tudtam személyesen átvenni, az egyik partnercéghez vitettem, ott meg mikor mentem érte majdnem lenyakaztak h micsoda dolog h nem mutatom meg nekik a masinát, hát így tettem, így az első kibontás az övék lett (én téptem a fóliát le róla, tehát valóban adta a feeling, ez nagyon tetszett h a T nem bontotta ki korábban!).
nagyot koppantak amugy, mert senki sem tudta h pc-s aktiválás nélkül nem használható, de azért kézről kézre járt és tetszést váltott ki mindenkiben!!!!
Gyors berohanás a t-be sim kariért, aztán uccu neki, lássuk milyen az első bekapcs. Nos eddig minden tekintetben várakozáson felüli az élmény, nagyon odatesz ez a készülék. Sebességben, kezelhetőségben, mindenben. Most még csak kb ott tartok, h itunes sync kész, zenék és fotók fent, elő és hátlapi fólia+ bumper(a műanyag gombos) fent és még nem telepítettem semmit (na jó, a facebook alkalmazást igen!)
. Készülök majd "megszökni a börtönből", erre vasárnap lesz időm, addig ismerkedem vele, de eddig fullmosoly meg miegymás. Szerelem lesz ez, már látom, amennyire féltem az itunestól, annyira el vok tőle szállva h miért nincs más platformra egy ilyen jól kezelhető kezelőfelület!!!!
A készülék kezelőfelülete meg orgazmikusan csúcsgyors, vazze az állam esett!! A kijelző gyönyörű, de nem volt besza behu élmény, mert a samu amoledjén neveletem a szemem majd másfél évig (i8910), de tény, ilyen tft-t még nem látott a világ!!!
Most ennyi, de jövök majd ezerrel!
-
válasz
RumiTT #40169 üzenetére
Van dögivel, csak az angol nevére (FreeCell) kell rákeresned. Illetve a nagyobb passziánsz (angol nevén Solitaire, erre is kereshetsz) játékokban is előfordul. Pl. a Solitaire City Deluxe-ban, aminek elég húzós az ára, vagy a Solebon Solitaire-ben, ami olcsóbb, de úgy emlékszem szintén nem rossz.
[ Szerkesztve ]
-
RumiTT
tag
Tud valaki admirális játékot iPhone ra?
-
volcano
tag
válasz
máyköl #40166 üzenetére
nem erről van szó. csak nem szerettem volna annyival reagálni a hozzászólására hogy: "ok"
meg én sem azt mondtam hogy kukába való gadget
egyébként gratulálnék a fényképeidhez!! már mintha jelent ez neked valamiféle elismerést
tetszenek, most néztem meg őket. milyen gépet használsz?
Ha 5 percen belül eszedbe jut még valami a hozzászólásod után, akkor használd a (Szerkesztés) gombot, ezzel szerkeszteni tudod az aktuális hozzászólásodat. A nem témába vágó, főleg az erősen off hozzászólásokhoz használd az OFF topic gombot.
[ Módosította: Ndruu ]
-
volcano
tag
Mellesleg azért azt megjegyezném hogy anno Hóferike biztos nagyon örült volna neki ha egy ilyesmi Almával mérgezik meg
[ Módosította: Ndruu ]
-
volcano
tag
válasz
trobi28 #40163 üzenetére
Tökéletesen egyetértek a kollégával
Köszönöm, hogy megosztottad velem a véleményed. Egyébként mikor legelőször meghallottam az iPhone4 nevet valahogy nem gyakorolt rám különösebb hatást..
Éreztem, hogy nem lesz ez UBERALLES. Aztán nem is lett. Mikor végig néztem a release videot akkor meg így szinte meg is utáltam, hogy komolyan ennyivel álltak elő ráadásul ennyi plussz pénzért?? Nem akarok én senkit megbántani ( gondolok itt i4 userekre ) , de nekem olyan mintha fizetnék 2kilót egy új jelmezbe bújtatott GS-ért!
-
trobi28
addikt
válasz
volcano #40145 üzenetére
Én most vettem egy 3gs-t (3 hónaposat) és megmondom neked őszintén hogy gondolkoztam is hogy veszek egy 4-est,a pénzem is meg lett volna rá,bementem a T boltba,megfogdostam a 4-est és azt mondtam hogy nem ér nekem majd 2x annyit.
Nekem a mai napig jobban bejön a 3g (gs) formája,meg azt is érdemes nézni hogy mi van ha le ejtem (még nem történt meg de az ördög nem alszik) ,azért az elől hátul üveg nem valószinü hogy kibírná,láttam le ejtett 3g-t (betonra),behorpadt a sarka egy picit de tökéletesen müködött
Jó most lehet jönni hogy Bumper meg szilikon tok meg a fene tudja hogy mit nem lehetne még rárakni (olvastam itt 1-2 elvetemült megoldást,fólián fólia meg még tok plusz zokni meg nagykabát zseb és az egész embert bele rakni telefonostól egy kipárnázott ládába)
szóval NEEEEE,elveszti azt az érzést amiért megvettem ezt a készüléket,egyszerüen jó a fogása,zsebbe simul és még sorolhatnám -
sirarcheer
senior tag
válasz
icecave #40159 üzenetére
(JB nincs a telefonon, minden app, a storeból lett letöltve.)
Na most nagyon hülyének érzem magam.
Csináltam egy restore-t, és most minden működik.
Tudok gépelni, minden ikonra rá tudok kattintani....
Na innentől porcelánként vigyázok rá, és kötök rá T-Mobile biztosítást hétfőn.
Jó éjt mindenkinek.[ Szerkesztve ]
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
sirarcheer #40158 üzenetére
Azért én a helyedben előtte egy restore-t megejtenék, nehogy valami szoftveres hiba legyen az oka. Főleg akkor, ha JB-zve is van a telefon.
-
válasz
sirarcheer #40158 üzenetére
Elvileg csak a telefon, és a papírjai kellenek, de én vinnék mindent, nehogy ott derüljön ki, hogy kell valami még.
-
válasz
sirarcheer #40156 üzenetére
Ha 2 hetet is kell várni, akkor is beadnám, mert egy ilyen telefon csak felb*szna idegileg, az biztos. Ez egyértelműen garanciális probléma, és koránt sem biztos, hogy 2 hetet kell várni rá. Vidd be, és majd megmondják, mire számíthatsz, aztán eldöntöd, ott hagyod-e, vagy nem, vagy vársz, amíg megoldódik a készlethiány, és egyből tudnak adni másikat.
-
máyköl
veterán
válasz
volcano #40145 üzenetére
Ha tőlem mondjuk most így megkérdeznék, hogy melyiket kérem, a 4-et, vagy a 3GS-t + a különbséget biztosan az utóbbit választanám.
Szerintem a 4 nem tud sokkal többet, amiért érdemes lenne azt a pluszt pénzt kiadni. Inkább csak menő, ha 4-el járkálsz.Formára meg egyértelműen a 3GS jobb, de ez stílus kérdése...
-
válasz
sirarcheer #40149 üzenetére
Pedig ezzel házilag nem tudsz mit csinálni.
-
manchester85
veterán
válasz
sirarcheer #40149 üzenetére
Hamarabb, mint akik megrendelésre várnak. Ez nem készlet alapján müxik. Nyugodtan vidd be, 2 héten belül meg kell kapnod az újat.
-
a000
őstag
Nekem meg valahogy a 4-es design-ja jobban tetszik, fogni is jobb, mint a 3gs-t. Ott mindig úgy éreztem, hogy kicsúszik a kezemből.
Igaz még várok a 4-re, de már próbáltam, nekem 1000x jobban bejön, mit a GS. -
sirarcheer
senior tag
Sziasztok!
Olyan gondom van i4-el, hogy teljesen megbolondult az érintő kijelzője.
Alig tudom feloldani, ha gépelek akkor nem azt a billentyű üti le amire rányomok, beállításokban ha meg akarom nyitni a fényképeket akkor az ipod beállításokat nyitja meg.
A safari állandóan elindítódik pedig meg sem nyomom csak felette van az ujjam.
Már háromszor újra indította a telefont.
Leejtve nem volt. Futni szoktam vele, amikor egy vállpánton van rajtam egy puha tokban.
Ma futás után kezdte el ezt a hülyeséget, de már vagy 20x futottam vele és eddig nem volt baja.
Ha elviszem szervizbe, és cserélni kell akkor nem tudom mikor kapnék másikat. -
volcano
tag
válasz
D@niel #40147 üzenetére
Hasonlókat mondhatok el magamról. Mikor a 3G-met vettem, akkor kézbe fogva éreztem , hogy nem szabad ott hagynom
. A 4 meg olyan ... nem is tudom.. Olyan nem kellős
3Gs-eket, ahogy nézem már elég jó áron lehet kapni itt a hardverapróban és szerintem nagyon felesleges pénzkidobás a 4-et választani. Annyit nem ér a kamera meg a kijelző. Ez is csak az én véleményem.. persze akinek van rá keret az használja egészséggel. És félreértés ne essék, nem szeretném fikázni a 4et
-
D@niel
addikt
válasz
volcano #40145 üzenetére
Üdv,
én nem váltottam. Nekem ami miatt megérné a 4-es iPhone, az a kamera, ill. retina kijelző, és üzemidő. Minden másban szinte ugyanaz a 3GS. Mondjuk ezzel is lehet jó képeket lőni, a kijelzője sem gyenge, meg nem kell fél naponta kajáltatni.
Nekem amikor kézben volt, nem éreztem azt az őrületet, mint anno a 3GS-nél. Persze, egyből lejött, hogy vékonyabb, meg éreztem, hogy nehezebb, de a design miatt nekem kényelmetlenebbnek is tűnik.
Várom az ötöst.
-
a000
őstag
válasz
SyntaxeError #40144 üzenetére
Szerintem kontakthiba.
-
volcano
tag
Kedves hozzászólók!
Volt anno nem is olyan rég 1 3G-m. Mindig egy 3GS volt az álmom , de nem jött össze. HEHE. Azt akarom tőletek kérdezni, hogy a GS és az iPhone 4 közötti ár különbséget megéri kifizetni? Ti hogy vagytok vele? Tényleg annyival többet kap az ember? Mert ha azt nézzük akkor csak az 5mp-es kamer és a multitasking az ujdonság benne. Meg persze a "szebb" külső, bár ez ízlés kérdése. Összefoglalva: Csak az váltson 4re, aki villogni szeretne mert egyáltalán nem ér annyi plussz kiadást vagy netán tényleg jóval többet kapunk elődjénél szemben?
-
SyntaxeError
tag
3Gs 16Gb kijelzője zsebben hordás után néha fehéren világít, majd ha erősen megnyomom ismét jó. Mi lehet ez?
-
kiss94
csendes tag
Hali. Lenne egy kis problémám a 2gmmel. Restore közbe valami balul sült el és akármit csinálok mindig 9,20,28,20000,2009, stb hibakódot ir az itunes :S Probálkoztam pár forum leirása alapján de nem sikerült meg csinálni. Ha tud valaki valami ötletet az irjon :S HELP
-
zolikaDB
veterán
A call counterhez hasonló program nincs az appstore-ban?
-
rolcsibácsi
őstag
-
Org
aktív tag
[link]
Ilyen kell nekem.De h minek, azt nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
D@niel
addikt
Hello,
i4 előlapi kamerát ugye nem lehet használni skype-ban?
-
dabgergo
őstag
Vki esetleg a erre?
-
máyköl
veterán
válasz
RumiTT #40120 üzenetére
Nem képes egy program jobb kamerát csinálni egy kamerából.
Az x megapixel mindenhogyan x megapixel lesz, bármilyen programmal is próbálkozol. Maximum arra képes egy program, hogy kontrasztosabb, fényerősebb, teltebb színekkel fotózzon, de semmiképpen sem lesz nagyobb megapixelszámú a fényképező a telefonban. -
Szecsy
aktív tag
arrol mit gondoltok miszerint minnél több app van a telon annál jobban belassul illetve összeakadnak az alkalmazások ?
-
Morden24
nagyúr
Azt magyarázza meg valaki, ha tudja, hogy miért van az, hogy Exchange használata mellett a Hotmail-re érkező leveleimet hol megkapom push-al, hol nem. Az utóbbiban az a pláne, hogy a fetch 15 percre van állítva. Nos, nincsen két perce, hogy kaptam egy levelet (manuálisan, vagyis beléptem a Mail-be, és elkezdett dolgozni), amit 9:48 pm-kor küldtek... engem ez iszonyatosan zavar. Tehát rendben, ha valami miatt éppen nem psuh-ol, akkor miért nem érvényes a negyed óránkénti fetch?
Köszönöm, ha valaki tud valamit mondani.
-
kispéé
senior tag
Ingyenes a Minigore! Töltsétek!
-
RumiTT
tag
Használ valaki 12 megapixel camera vagy 8 mexapixel camera programot? Tényleg annyival feljavítja a fényképet mint ahogy a képeken látszik?
-
Tanbá-apó
tag
válasz
Landon #40117 üzenetére
már írtam a "...térerő legyen veled" topicban, hogy a 1430-on keresztül rendeltem, ott vettek fel minden adatot. Viszont ez október 22-én volt, így szerintem elég hosszú a várakozás. A mai sms a következő:
"Az Ön által xxxxxxx számú rendeléshez tartozó előrendelt termék megérkezett, a kiszállítást megkezdtük, melynek várható időpontja 2010.11.19 20:00-ig. T-mobile webshop."
-
manchester85
veterán
válasz
mustapilvi #40116 üzenetére
-
mustapilvi
csendes tag
sziasztok - sajnos pótolnom kellene valahonnan az eltűnt iphone-onomat, de leginkább, amit árulnak másodkézből az jailbreakelt --- van ennek valami hátránya a későbbiekre nézve?
most néztem egy árverést, ahol azt írják, hogy 4.1-es custom firmware van rajta, ill., hogy baseband nem frissült --- a továbbiakban ha itunes-on szeretném frissíteni, akkor ez okés lesz?
mire kell még szerintetek rákérdezni használt készülék megvételénél?
-
Scoobyka
addikt
válasz
Jason83 #40111 üzenetére
már fentebb írtam róluk.
leszedttem mind a kettőt mobilra(3gs) és tök ugyanugy nézz ki ha játszok és nem olyan csunya mint a simán látható képeken és természetesen nem olyan szép mint a HD verzión,hanem pont a kettő közötti....
a hd-nem hd verzió között csak a felbontás a különbség a grafikai részletesség megegyezik.
[ Szerkesztve ]
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Szenvedek 3G telcsimmel már tegnap este óta. Egyszerűen nem tudom DFU módba tenni úgy hogy lássa a gép is. Igaz JB-zni akarom, limera1nnel vagy greenp0isonnal de egyik sem látja a DFU módot. Tudom ezen a fórumon korlátozottan lehet ilyenről beszélni (bár amcsiban már legális a JB szal akár nem is olyan tabu téma), de igazából itt a technikai hátterét kérdezném.
Ahhoz hogy lássa egy külső progi a DFU módot, iTunest ki kell lőni? ituneshelper.exe-t kilőttem, hogy ne villanjonbe állandóan az itunes ablak, de mást nem.
Valakinek valami ötlet mit kellene másképp?
Persze magát a folyamatot jó párszor a leírtak alapján követtem, de semmi.
Köszi -
hatesz
tag
válasz
manchester85 #40109 üzenetére
Elirtam, igazad van, 700...
-
hatesz
tag
Srácok! Itt vagyok még dec. 1ig Németországban, az O2-nél 500€-ért tudnék új, független iphone 4 16gb-t venni. Érdekel valakit?
-
m0h0senator
őstag
Gyertek át ebbe a topikba (velem együtt) siránkozni
aztán pár hét és jövünk vissza ide
-
Org
aktív tag
válasz
icecave #40101 üzenetére
Egyet értek Veled, de most már tényleg..
Tegnap délután elolvastam a hozzászólásokat, gondoltam belenézek délelőtt munkahelyről, és erre mi fogad?
Semmi fontos dolog ami hasznos lehetne, csak a siránkozás..
Szeptember 24. óta lehet kapni, miért nem adtátok le időbe a megrendelést, úgy is tudtátok h nem 1-2 nap mire megkapjátok..?!
Köszöntem szépen.M@te: Pécsett vettem, 1 hetet vártam rá, és ennyi..
[ Szerkesztve ]
-
rakloo
aktív tag
Igazából nem is tudtam,hogy hogyan keressek rá a gugliban, ezért megkérdezem itt.
Tulajdonképpen mi is az a letilthatóság ? -
Mi lenne, hogyha nyitnátok egy "iPhone 4 után siránkozók" topikot? Ez pedig megmaradhatna annak, ami eredetileg is volt, tehát szakmai topiknak. Legalább tennétek off-ba a hozzászólásokat. Oké, hogy van 1-2 "Jajj Istenem, hol az iPhone 4, merre van, jajj, Úristen, mindenkinek van, nekem miért nincs, rohadt T dögölne meg, meg a voda is", de mikor már egy nap a hozzászólások 90%-a szól erről egy szakmai topikban, az kicsit vicces.
Bár, ha mindenkinek meglesz az iPhone 4. akkor meg jönnek a kérdések, hogy mi az az iTunes, hogy kell rátenni Appokat, hogy kell regelni AppStoreba, hogy kell JB-zni, miért csak eaz egyik fele szól alul, stb, az se sokkal jobb.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- Házimozi belépő szinten
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ukrajnai háború
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...