- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
Aktív témák
-
trobi28
addikt
válasz
volcano #40145 üzenetére
Én most vettem egy 3gs-t (3 hónaposat) és megmondom neked őszintén hogy gondolkoztam is hogy veszek egy 4-est,a pénzem is meg lett volna rá,bementem a T boltba,megfogdostam a 4-est és azt mondtam hogy nem ér nekem majd 2x annyit.
Nekem a mai napig jobban bejön a 3g (gs) formája,meg azt is érdemes nézni hogy mi van ha le ejtem (még nem történt meg de az ördög nem alszik) ,azért az elől hátul üveg nem valószinü hogy kibírná,láttam le ejtett 3g-t (betonra),behorpadt a sarka egy picit de tökéletesen müködött
Jó most lehet jönni hogy Bumper meg szilikon tok meg a fene tudja hogy mit nem lehetne még rárakni (olvastam itt 1-2 elvetemült megoldást,fólián fólia meg még tok plusz zokni meg nagykabát zseb és az egész embert bele rakni telefonostól egy kipárnázott ládába)
szóval NEEEEE,elveszti azt az érzést amiért megvettem ezt a készüléket,egyszerüen jó a fogása,zsebbe simul és még sorolhatnám -
máyköl
veterán
válasz
volcano #40145 üzenetére
Ha tőlem mondjuk most így megkérdeznék, hogy melyiket kérem, a 4-et, vagy a 3GS-t + a különbséget biztosan az utóbbit választanám.
Szerintem a 4 nem tud sokkal többet, amiért érdemes lenne azt a pluszt pénzt kiadni. Inkább csak menő, ha 4-el járkálsz.Formára meg egyértelműen a 3GS jobb, de ez stílus kérdése...
-
D@niel
addikt
válasz
volcano #40145 üzenetére
Üdv,
én nem váltottam. Nekem ami miatt megérné a 4-es iPhone, az a kamera, ill. retina kijelző, és üzemidő. Minden másban szinte ugyanaz a 3GS. Mondjuk ezzel is lehet jó képeket lőni, a kijelzője sem gyenge, meg nem kell fél naponta kajáltatni.
Nekem amikor kézben volt, nem éreztem azt az őrületet, mint anno a 3GS-nél. Persze, egyből lejött, hogy vékonyabb, meg éreztem, hogy nehezebb, de a design miatt nekem kényelmetlenebbnek is tűnik.
Várom az ötöst.
Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Revolut
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BestBuy topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest