Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
- A piac legvékonyabb hajlíthatója: Oppo Find N5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Miért nincs MagSafe az iPhone 16e-ben?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
atirag
őstag
Ez az itunes kibabrál velem.Kicserélték az iphoneomat egy ujra.Rádugtam a gépre csináltam egy backupot és visszaállitott mindent felrakta a zenéimet is de nagyon furcsán.
A playlisteket nem de a számokat igen.Hogy lehet kitörölni az artist részböl mindent?[ Szerkesztve ]
-
kispéé
senior tag
válasz
Quaresma #20882 üzenetére
Nagyon szívesen. Én a download meter nevű programot próbálom beüzemelni, de nem sikerül sehogy sem, próbáltam már mindent, leszedtem az összes jb-s dolgokat, újraindítottam, ki-be kapcsoltam a 3g-t, wifit de semmi. Nem indul el
Volna valaki szíves és kipróbálná? 3GS-em van, 3.1.2 szoft.[ Szerkesztve ]
-
Birki
tag
Sziasztok!
A garanciára visszatérve:
151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet
az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról..."A termék kijavítása esetén a jótállás időtartama meghosszabbodik a hiba közlésének napjától kezdve azzal az idővel, amely alatt a vásárló a terméket a hiba miatt rendeltetésszerűen nem használhatta. Ha a termék a vásárlástól számított 3 napon belül meghibásodik, akkor a forgalmazó köteles a fogyasztási cikket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás rendeltetésszerű használatot akadályozza. A termék vagy jelentős részének kicserélése esetén a jótállás időtartama a kicserélt termék tekintetében újra kezdődik. Ha a cserére nincs lehetőség, a vásárló elállhat a szerződéstől, és a vételárat vissza kell fizetni. Ha a csere azonos terméktípuson belül nem lehetséges, a vevő más típusú termék választására is jogosult a vételár-különbözet elszámolása mellett."...
Tehát fődarab cserénél is újraindul, és cserénél is!
Más. Ha betelik a garancialap, akkor már régen ki kellet volna cseréltetni a telefont, vagy visszakérni a vásárláskori árát! (most nem találom a jogszabályt, de biztosan így van).
Ne hagyjátok magatokat! -
trobi28
addikt
Na végre müxik az MMS.
Azért közzé tenném hátha kell valakinek Pannonhoz mert van egy kis eltérés a belinkelt beállításokhoz képest:Pannon mms beállítások:
mmsc: http://mmsc.pgsm.hu
proxy: 193.225.154.022:8080
apn:mms
username: SEMMI
password: SEMMINálam így müxik
-
D@niel
addikt
válasz
Scoobyka #20887 üzenetére
Igazából nem és jó is hogy feljött a téma:
Elég sokat játszottam, aztán kiléptem megnézni a akkut, őszintén szólva nagyon meglepődtem az eredményen. Első gondolatom az volt, hogy vajon a játék fogyaszt többet, vagy a 3G netezés?
Teljesen megvagyok elégedve az akkumulátor üzemidejével!
[ Szerkesztve ]
-
Enjoy
addikt
A Soosiz-hez hasonló játékot ismertek?
Az nagyon tetszett, ill. azzal játszottam a legtovább.
Most a Guerrilla Bob-ot várom: Videó és ha van játékra fordítható időm, akkor pasziánszozok -
-
D@niel
addikt
Ajánlanám a játékos szelleműek figyelmébe a Hero of Sparta c. játékot.
Grafika:8.0
Zene:10
Játékélmény:9.5Hajnalig játszottam vele, nálam dobogós
remélem lesz folytatása.
-
kispéé
senior tag
válasz
Quaresma #20876 üzenetére
Én kipróbáltam, azt csinálja, hogy ha talál egyező emailcímű facebook ismerőst a contacts-ba akkor frissíti azt, úgy hogy beleteszi a facebook-os linket és profilképet is hozzáadja. Arra jó volt, hogy rakott be képet a telszámokhoz és ha hívnak akkor azt jeleníti meg,de nem full képen,hanem csak egy kis ablakban, ki érti ezt?
-
trobi28
addikt
Koránn örültem az mms beállitásnak.Szerintem most jo a beállitás mert amikor rosszul volt akkor rövid munka után piros felkiálto jelet tett hogy nem tudta elküldeni.Most doldozik 2 percig megy fel a csik és a végén jön a piros felkiáltó jel.Először arra gondoltam hogy talån nagy a foto és csináltam egy képet a saját kamerájával de ugyan azt csinálja
Szolgáltatonál biztos aktiv a dolog mert másik telefonrol már sokszor küldtem.Nem tudom mi lehet a gondja
-
Quaresma
aktív tag
ha a facebook app-ban a contact részben kiválasztom, hogy sync akkor az egészen pontosan mit csinál?
-
Enjoy
addikt
-
ambrus14
tag
Ha külföldről behozott telcsi veszek használtan azt nem fogják letiltani itthon? Számos hirdetésben erre hivatkoznak, hogy azért nem lesz letiltva mert külföldről lett behozva!
-
jonner
tag
A számok léptetése a fülhallgató gombjával működik elvileg, ugye? Nekem semmit nem csinál. Nyomom egyszer, kétszer, háromszor, nyomom középen, nyomom a plusz jelet, a mínusz jelet, semmi. Gyári a fülhallgató. Mi lehet a hiba?
-
Enjoy
addikt
válasz
Quaresma #20864 üzenetére
A jelenlegi állapotában már biztos nem
Kipróbáltam, mennyire strapabíró...Egyébként, ahol már szöszös lett, ill. ahol lejött a ragadós réteg ott már nem tapad.
Nekem a "füleinél" már nem volt rajta tapadós réteg, és nem tetszett, hogy elállt a készüléktől
Egyébként most már nem rakom bele tokba a telót, mert védi körbe ez a skin, elől pedig a fólia, így pedig mehet simán zsebbe.[ Szerkesztve ]
-
trobi28
addikt
Pannonhoz beállitottam a leirtakat de nem ajánlja fel sem a telefonkönyvbe sem az üzeneteknél hogy mehet MMS-be
Mit csinálok rosszul? -
Enjoy
addikt
Nah, végeztem a Zagg Skin-nel.
Első dolgom volt levenni az InvisibleShield-et, ami körbe hagyott egy ragadós maszatot, szóval a teló letakarítása több időt vitt el, mint a Skin felhelyezése.
IS levéve
Bár nem egy nagy kunszt felrakni a Skin-t, az én kézügyességem nem a legjobb, s a felső, ill. alsó részek nem lettek épp párhuzamosak.. De ezt tudjuk be a bénázásomnak.
Íme a képek:
Kép-1, Kép-2, Kép-3, Kép-4, Kép-5Illetve csináltam róla egy kis videót is: YouTube videó
[ Szerkesztve ]
-
trobi28
addikt
Bocs a láma kérdésért:egy hete van meg az iphone és gondoltam küldök 1 mms-t .De azt hogyan tudok?Vagy nem lehet róla?
-
cilo9
aktív tag
válasz
manchester85 #20848 üzenetére
Ezt sajnos nem tudtam, így jól át is cseszett akkor a ....
Magyarország...én így szeretem! -
a000
őstag
válasz
manchester85 #20848 üzenetére
ez igy van, mivel új termékre kötelező a minimum 1év gari
-
cilo9
aktív tag
válasz
BloodyEddie #20753 üzenetére
Nekem se kezdődött előről a 3év miután újat kaptam gariba. Ketyeg tovább az eredeti dátumtól. Ebből szempontból nem lehet túl szerencsés közvetlen a gari lejárta előttig várni a gariztatással (ha tudod, hogy garis hibája van). Legalább két hónappal előtte érdemes szeritnem...1 hónap szervíz, 1hónap teszt a javítás után.
zsolidodd: Aréna Plaza-ba egész korrekt nokiát kaptam cseretelefonnak. GPS-es (Nokia Maps-szal navigáltam a 3 hét alatt) levelezést, minimális netezést egész korrektül meg tudtam oldani rajta.
-
Enjoy
addikt
icecave
Délelőtt megjött a Zagg Skin-es csomag. Köszönöm itt is a gyors intézkedést
Most kaja, aztán felrakom a telóra. -
Nems
tag
Egy másik kérdésem, lehet hogy mást is érint. A PC-re felraktam számokat (MP3) a számra 2 katt. és azonnal beindul az Itunes és ott játsza le, ezzel egyidejüleg amikor szinkronizálok, azonnal felteszi a számokat a telóra. Hogy lehet ezt kiküszöbölni?
-
Nems
tag
Ettől féltem, kösznöm a válaszokat.
-
D@niel
addikt
USA-ból behozott, AT&T-s iPhone-t letílthatják-e ha itthon használják?
-
tikshow
addikt
azért nem írtunk mert valszeg nincsen rá normális megoldás, a karma által említett elég macarás(3 új kell hozzá...), javaslom görgesd fel teljesen és használd a kereső sávot, ez mondjuk lehetne inteligensebb, mint az igo útvonaltervezése, de én is inkább ezt használom, mint a görgető sávot
[ Szerkesztve ]
-
Nems
tag
Tegnap nagy veszekedésben voltak itt a szakértők, ezért a vakoknak fontos kérdésre nem jött válasz. Tudom, hogy nem kell minden nap feltenni, de hátha csak átszaladtatok a kérdésen ezért ismét nekifutok:Sziasztok,
egy látszólag ostoba kérdést tennék fel de hátha van rá megfejtés. Lehet esetleg az összes névjegy oldalon a jobb szélen lévő betükből nagyobbat csinálni valahogyan? Tudom hülyeség de ezek a betük már kicsinek tünnek. Persze vehetnék szemüveget is, tudom, de hátha mégis van megfejtés. -
Quaresma
aktív tag
válasz
animatrix11 #20831 üzenetére
azért mondta ,hogy lopott és letiltott mert ezekből bőven lehet találni különböző hirdetések közzött ..nem hiszem ,hogy ő lenne jártas ebben a témában
egyébként most olvastam egy leírást amivel egy letiltott iphone-t is használhatóvá lehet varázsolni..bár fenttartásokkal vagyok efelé mert ez csak lendít az iphone lopásokon
már így is csak kabát belső zsebében hordom
-
manchester85
veterán
válasz
animatrix11 #20831 üzenetére
Kérdeztél, válaszoltam. Amilyen a kérdés, olyan a válasz, biztos az én hibám.
Egyébként meg nem a Diamondot kérdezted, hanem az iPhone-t...
[ Szerkesztve ]
-
Quaresma
aktív tag
válasz
animatrix11 #20826 üzenetére
ilyen árkategóriában nem fogsz találni ebből a 2 márkából..talán csak 2G-set vehetsz használtan..htc pedig csak a régebbi készülékeit találod meg 50-ért...szerintem szánj rá olyan 65töt és vegyél egy jó állapotú 2G-t
[ Szerkesztve ]
-
animatrix11
őstag
válasz
manchester85 #20828 üzenetére
iphone nem tudom mennyi, htc simán van 40-50kért
de ha ilyen jártas vagy a lopott dolgok területén...
-
válasz
40-50k tényleg felejtős... ezért egy leharcolt 2G iPhone-t kapsz.
HTC-ről előbb beszélgettünk, akkor sem éri meg, ha HD2-t veszel, bár, felhasználói szokásoktól függ (meg ugye az min. 150k, de ez elég gyors ahhoz, hogy ellensúlyozza a winmo lassúságát valamilyen szinten).[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz
Letiltott vagy lopott.
-
samgar
őstag
válasz
Ez a topik foglalkozik a kérdéssel [link]
-
animatrix11
őstag
üdv
szeretnék egy pda mobilt, egyenlőre a htcben gondolkoztam, de érdekelne hogy az iphone vagy a htc a jobb? 40-50k árkatagória, htc touch diamond amit ismerek nagyjából iphoneban milyen van ebben a kategóriában?
-
válasz
Fercsa #20821 üzenetére
Köszönöm a véleményt, nekem hasznos volt, gondolom másnak is.
Gondoltam én, hogy nem sok értelme van a cserének, iPhone tényleg kényelmes és hasznos, mondjuk, szerintem ez mindig is így lesz, Appstore-nak nincsen párja. Flash miatt is csak 1-2szer szívtam, amikor fontos lett volna, de ezt bőven kibírom. -
<NewL>
addikt
írtam korábban ,hogy venni fogok pár kábelt meg cuccot elég olcsón. most jöttek meg a cuccok.
600ft-ért vettem kábelt (3at) - tölt,szinkronizál. annyiban különbözik a gyáritól ,hogy nincs annyira rugalmas a kábel része,hossza mindene ugyanaz. (de lehet ,hogy azért ilyen rugalmatlan,mert egy napig a postán megfáztak
)
vettem még autós töltőt - 500 pénzért - jó ha van,simán tölt ez is
egy szilikon tokot 500ért,jó ha van,ennyiért elállhat a fiókban is.
meg két microsd kártyaolvasótinnen vettem,egy nap alatt megérkezett.
ezek nem gyári cuccok,de olcsó és teszik a dolgukat. kábelből kell pár darab,utazótáskába,kocsiba mert a kis szifon nem mindig bírja ki az egy napot(ha intenzíven használom). meg pipáztam már be ,hogy elmentem hétvégén iskolába és úgy kellett az iStyleba este bemennem Db-be és kérnem havertól egy kábelt.
-
Fercsa
senior tag
válasz
icecave #20765 üzenetére
Igy fel alomban alvas elott az en velemenyem:
Nekem volt mindketto es egy valag telefon az elmult fel evben..keresve az igazit
A vicces hogy szifonrol valtottam ra es utana vissza. HD2-nek 2 vagyis 3 nagy elonye van, 1,kamera 2,kijelzo 3,roppantul eltalalt dizajn. Mondjuk azt megjegyeznem, hogy lehet az, hogy egy 150 rongyos telefonnal lotyog a gombsor? A szoftveres resz az meg szimplan windows (ez most nem fika akart lenni, mert a sense nagyon is szertheto,de ez mondjuk a htc erdeme). Szoval lehet szeretni, de ahoz rengeteg modositasra van szukseg, szifonnal meg szinte a szadba rakjak a sult galambot. Szoval osszegezve jelen pillanatban szvsz meg nem szabad megvenni se ra valtani.. en mindenkepp varnek vele, hogy miert? lemenjen az ara(mert ket 3g siman kijon belole..), normlis 3d driver(ami hivatalosan tuti nem lesz), operanak kisebb fejesztes mert meg mindig nem olyan gordulekeny mint a safari. Es ha mar a bongeszoket emlegettem winmora van flash tamogas igaz lite vagyis semmit nem er, mert minden masodik komolyabb flash-es lap behal alatt(hiaba a bika proci..nem emiatt), de vanviszont azt lemerem fogadni , hogy elsokent winmora lesz normalis flash tamogatas..
Biztos van olyan dolog ami most ne jut eszembe,de remelem nem lett tul zagyva es ertheto a lenyeg -
Oké, de ha amerikai store-ba vagy regelve, simán megveheted a zenéket, úgy, mint az appokat, csak épp az az ember szív, aki a magyar előadók zenéire van rágerjedve, ha jól értem.
A cikk ebből a szempontból teljesen jó...
Úgy értem, a nagy cégek is ezzel rontják el az egészet. Meg kell venni a játékot dvd-n, fel kell telepíteni, szívni a másolásvédelemmel (gondolok itt arra, hányszor, mennyi gépre teheted csak fel a megvásárolt játékot). Ha meg letöltöd, nincs szívás, és ugye winyóról gyorsabban is felmegy, mint egy adott DVD-ről, nem beszélve arról hogy csak klikkelni kell, nem ki-be rakosgatni az eredeti dvd-ket. A steam már megoldás erre, és működik is...
Bocs, elkanyarodtam kicsit.[ Szerkesztve ]
-
zsoltke
tag
na visszakaptam a szervízből a szifont, még hétfőn, tehát csak egy hetet volt pesten. A telóval nem csináltak semmit, de ez várható is volt, mert nem volt semmi gond vele, a tartozékok helyett viszont zsír újakat adtak, adatkábelt és fülest is. De a füles mintha nem az a tipus lenne amit egy éve is adtak, kinézetre ugyanaz, viszont talán egy kicsit silányabb, de sebaj, örülök hogy kicserélték.
-
Luser2000
addikt
Sziasztok!
Használ valaki Pannon mail szolgáltatást (e-mail fiókot) a telefonján?
Sehogy nem tudom beállítani az SMTP szervert (ami elivelg az smtp.pannonmail.hu lenne, felhasználó neve a telefonszám 3620..... formátumban, a jelszó meg A jelszó).Csak "homokórázik" az iPhone mail / smtp beállítása, aztán egyzer csak nagy nehezen valami biztonsági hibát jelez.
Segítsen ki valaki, akinek már összejött a beállítás.
Köszi,
Balázs -
bolvar
senior tag
válasz
D@niel #20805 üzenetére
hát sok itt a hozzáértő segítőkész ember és amúgy se spíler a span én meg életemben nem használtam itunest és szerintem nemis fogok mert ilyen drága dolgokra mint iphone nekem nem futja
.
de köszönöm a felvilágosítást majd mondom neki hogy ezekre jó
bár ez a podcast nem teljesen világosde mind1
-
D@niel
addikt
válasz
bolvar #20804 üzenetére
Hello neked is.
Podcast: sokan szeretik, lényege a sorozatok, feliratkozol rá és automatikusan frissíti az iPhone-on az új részeket.
Csengőhang:audiko.net, itt sok mindent megtaláltok.
Képek:bármit fel lehet rá tölteni, ugyanis lefogja optimalizálni a kijelzőre.
iTunes u:ezt nem tudom, esetleg hangos könyvek? javítson ki valaki ha tévedek.Legközelebb használj keresőt, gyorsabb,egyszerűbb.
-
bolvar
senior tag
nah hát újra ittvagyok
a lakótársam vette az iphone-t és hát itt már az én tudásom is kiffuladt mert sose itunesoztam de van egy pár menüpont ami nemtudjuk mire való,
ilyen a podcast a tv shows.akkor a ringtones-ba milyen zenék tehetőek mert gondolom ez lenne a csengőhang opció.
az itunes u sincs fogalmam mire jó.
a képekbe meg gondolom bármit belehet húzni amit a teló támogat
előre is köszönöm a felvilágosítást és elnézést a bárgyú kérdésekért
üdv bolvar -
Pee-Tee
tag
Thanx Skacok !!
Nagyon új még, ismerkedni köll vele....
Aktív témák
- Szuperhősös mókára fókuszál az új GeForce driver
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- OLED monitor topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)
- iPhone 14 / 128GB / Midnight / Gyári kártyafüggetlen (052)