Aktív témák
-
válasz
jonner #22621 üzenetére
Így akkor valóban nem egyértelmű a dolog.. Amúgy érdekes, hogy a PRO verzióban 500 SMS van ami 6 euró.. Ha ez elfogy további 500 sms értékének megfelelő kredit 25 dollár.
Érdekes dolog ez
D@niel: Valóban 3G-n néztem. Jó lenne ha én dönthetném el akarok-e spórolni vagy sem
-
tikshow
addikt
válasz
jonner #21667 üzenetére
id3tag mond valamit? itunes és kb az összes mp3 lejátszó abból szedi ki az infot, állítsd be szépen ott a dolgokat és jó lesz(jelöld ki azokat a zenéket amiket egy albumba akarsz, majd jobb klikk és get info, annyi a lényeg, hogy az előadó, az albumelőadó, és az album cím ugyanaz legyen, de ha így csinálod ahogy mondtam, mindegyiknél stimmelni fog)
csimpi1: lehet ott nem csak az itunes-szal van baj, nekem is már 2-3 éves a rendszer és a firefox, nod és még isten se tudja mik be szoktak "ragadni" kikapcsoláskor, ez van, újra kell rakni a rendszert és jó lesz, de csak ezért ne rakd újra
-
Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest