Hirdetés
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei FreeArc - a kényelem az első
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
KillerATi
tag
válasz
Satyka. #327829 üzenetére
Az összes iPhone-omon teli kijelzős üveg fóliát használtam, a nagyon olcsó kínaitól a 10 ezres fóliákig, év évek alatt kb mindent. Engem borzasztóan zavar ha nem fedi az egész kijelzőt, szóval mindig teli fólia volt rajta, és tökéletesen működik a faceid, meg minden vele kapcsolatos funkció is.
Viszont ilyen műanyag fólia, meg ilyesmi sosem volt nekem rajta, csak üveg, azoknál lehet hogy okoz problémát. -
válasz
Volt már (nem is egy) visszajelzés arról, hogy a teljes kijelzőt takaró fólia eltávolítása után helyrejött az addig problémás FaceID működés.
Nálam is kivágott fólia lapul az iPhone 15 kijelzőn, direkt így kértem, hogy megelőzzem a gondokat. Nekem pár nap volt megszokni, hogy ne középen indítsam a lehúzást (a Vezérlőközpont amúgy is konkrétan a jobb felső sorokból indulva húzható le), próbáld megszokni, hogy kikerülöd a középső részt (így a kezed sem fogja érinteni az érzékelők előtti üveget, ami nem hátrány, sőt!). -
havri1
félisten
válasz
Nekem csak a kamera körül van kivágva, és tökéletesen működik minden. Alis, szolgáltatói fólia, ugyan az ebből a szempontból, nem befolyásolta a működést. A bolti 10e körül mozog, 2 hónapig bírta, feljött oldalt. Alis is kb eddig, bár ekkor már azért karcolódik, de nem jött fel hamarabb.
De mi köze van a szigetnek a a faceid-hoz? infra és egyéb? Ha igen, nem ront rajta nekem. Éjjel is működik elsőre. -
esbii22
őstag
válasz
Satyka. #286971 üzenetére
Szia! Októberben cseréltettem ugyanígy. Csütörtökön vitte a futár, péntekre ért oda. Ekkor azt hiszem kaptam egy munkaszámot emailben. Hétfőn írtam nekik, megkérdeztem, hogy hol tart az akksicsere. Mire visszaírtak hogy ha elfogadom az árat akkor egyből neki is állnak. Így is lett. Aznap (hétfőn) meg is csinálták, kedden kaptam vissza. Volt más is aki beküldte és amíg nem kérdezett rá emailben addig nem volt előrelépés, de volt olyan is akinek meg cserélték email váltás nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VPN topic
- Külpolitika
- A Chieftec továbbra sem hanyagolja a klasszikus felépítésű házak piacát
- Eredeti játékok OFF topik
- Formula-1
- Tőzsde és gazdaság
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Új formájú, szimmetrikus egérrel adott magáról életjelet a Pulsar
- További aktív témák...
- Iphone SE 2.Gen kártyafüggetlen,új gyári kijelzővel,hibáttlan működés!
- Google Pixel 8 128GB gyári független hibátlan 2026.02.24. Gsm gari + Google jótállás!
- IPhone XR 64GB gyári független megkímélt
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT12
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT11, 100% Akkumulátor
- G.SKILL 32GB DDR4 RAM - Csak 20.600 Ft
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256/8GB Fekete / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128/6GB Fekete / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest