- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
válasz
Asike #262573 üzenetére
Telefonon is törölted a párosítást? Én ott is megtenném. Nálam valami hasonló elő szokott fordulni, ha fejegységen váltok média csatornát vagy pl. működő Spotify mellett állítom le az autót és húzom ki a kulcsot - ilyenkor ha újra elindulok, elindul a Carplay, de nincs hangja. Egy shutdown-restart meg szokta oldani (mármint kilépek a Carplayből, autó leállít, esetleg még kábel lehúz, újraindít)
-
Noxy
veterán
válasz
Asike #239161 üzenetére
Én már leírtam itt egy párszor hogy nekem egy 32Gb-s is elég lenne bármelyik eszközből fél vagy harmad áron.
Kulcs szó pedig a NAS. Miért fizessek a felhőért amikor lehet sajátom is. + összeköthetem az adatokat bármilyen platformmal.
Pld, droid, M$ W10, okos TV, médiaplayer, zenék, videók, képek, stb..
Egy helyen van minden ami a számomra fontos.
Most vettem egy NAS-t 24.500-ért meg egy 2TB-s vinyót 13000-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest