Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#48138511 #311440 üzenetére
Ez nagyon jó, hogy szóba jött, mert éjszakára mindig némítom a telót, viszont azt gondoltam megtettem előzetesen mindent annak érdekében, hogy a némítás ellenére is kicsönghessenek bizonyos számok.
Elmentettem Kedvencek-be azokat a számokat és úgy gondoltam azzal le is van tudja, de most ezt az opciót is bekapcsoltam a Kedvenc névjegyeimnél és akkor így fog teljesülni végül, amit eredetileg szerettem volna. -
válasz
#48138511 #311440 üzenetére
"Kontaktoknál emergency bypass opciót ha bekapcsolod, akkor az a kontakt kicsörög mindenképpen."
És ezt kapcsoljam be sokszáz kontakton külön-külön?
Nekem az lenne jó, ha minden hívást hallanék, akkor is, ha véletlenül elnyomódik és aktiválódik a némítás gomb, amint nemrég is történt. Nincs a kezemen okosóra, hogy akkor is érzékeljem a hívást, ha le van téve (véletlenül némítva) az asztalra valahová a telefon. Boomer vagyok, csörögjön!
Gondolom vegyek tokot, hogy ne tudjon véletlenül elnyomódni az a pici gomb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone SE 2.Gen kártyafüggetlen,új gyári kijelzővel,hibáttlan működés!
- Google Pixel 8 128GB gyári független hibátlan 2026.02.24. Gsm gari + Google jótállás!
- IPhone XR 64GB gyári független megkímélt
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT12
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT11, 100% Akkumulátor
- Huawei P Smart 32GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest