Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Shyciii
veterán
válasz
tibbike01 #311404 üzenetére
dns.adguard van természetesen IOS-re is. Ezen a weboldalon le van írva hogy tudod megoldani rendesen minden kapcsolatra vonatkozóan (mert ugye kézzel is irogathatod a dns szerver nevét...). Ezt a módszert használom én is. Kvázi egy profile-t lehet letölteni a telefonodra, és bekerül az ios beállításokhoz. Nagyon jól működik, nem kell appot tölteni hozzá.
Youtube vanced nincsen, de vannak módosított Youtube alkalmazások amik működnek (legalábbis amikor legutoljára próbáltam). Ilyen pl a PreTub - No ads in video alkalmazás is, de szerintem jobb, ha előfizetsz a Youtube Premium-ra. Egyszerűbb, és nem kerül soba. -
válasz
tibbike01 #311404 üzenetére
Szia,
Youtube esetén “vanced” nincs, náluk én a prémium vásárlása mellett döntöttem (egyáltalán nem drága, merem ajánlani).
A DNS témára biztos lesz, aki bővebben kifejtve tud segíteni, mert emlékszem, hogy korábban is felmerült a kérdés (engem nem érint, ezért nem foglalkoztam vele alaposabban).
Akadnak egész jó reklámblokkolók a Store kínálatában, ezt a részt megértem tőled, mert én sem látnám szívesen a reklám dömpinget (PH!-n is emiatt lettem prémium tag).
Ellenben “tört” appokat itt ne keress, egyrészt, mert nincsenek ilyenek az iOS világában, másrészt pedig, ha volnának is, az tiltott téma lenne a lapcsalád oldalain.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone SE 2.Gen kártyafüggetlen,új gyári kijelzővel,hibáttlan működés!
- Google Pixel 8 128GB gyári független hibátlan 2026.02.24. Gsm gari + Google jótállás!
- IPhone XR 64GB gyári független megkímélt
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT12
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT11, 100% Akkumulátor
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest