Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • xmaas

    őstag

    Sziasztok uj telefon vasarlas elott alok es elgondolkodtam egy I6 vagy I6+ vetelen nyomogatni nyomogattam oket csakhat olyan dolgokat nem lehet kiprobalni az uzletben amikre en kivancsi volnek szoval felteszem a kerdeseimet itt hogyha nem gond mivel ez a telefon topikja :)

    Fajlatvitel szamitogeprol a telefonra itt gondolok multmedia fajlokra filmek, zenek hogyan tortenik szukseg van gyari programra vagy van lehetoseg siman atrakni a telefon belso tarolojaban mint droidon vagy WP? Mennyire mozgathatok a dolgok szabadon geprol a telefonra illetve vissza anelkul hogy beszolna a rendszer a dologban

    Lejatszokkal kapcsolatban a gyariak letudnak jatszani barmilyen formatumot peldaul ilyen olyan mkv illetve mp3 ,flac stb. vagy szukseges mas program beszerzese/vasarlasa ?

    Ha jol lattam a a telefonhoz adnak gyari fulest is, nos arra kivancsi volnek hogy milyen a hangminosege a telefonnak van olyan jo hangzasa mint peldaul egy ipod nak megbirkozik egy komolyabb fejhallgatoval is?

    Navigacios program lattam van ingyenes beepitet ez mukodik offline is letoltom otthon a terkepet es elindulok akkor szukseg van netre ?Csak mert jarkalok kulfoldre es hat nem igazan szeretnek roamingba netezni /navigalni mert arra ramegy a gatyaja is az embernek sajnos :)

    Kb. ezekre a dolgokra vagyok kivancsi legtobbet erre lenne hasznalva a telefon beszelgetes+ multimedia intenziven , ahogy nezegettem a tobbi dolgokkal tisztaban vagyok kijelzo/kamera szuper , ujjlenyomatolvaso megint nagyon jo .

    Ja meg ez a jailbreak dolog pontosan miert is szoktak csinalni egyesek illetve miert/mennyire van szukseg ra ?

Új hozzászólás Aktív témák