Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • heidrich

    senior tag

    Srácok lenne egy kérdésem:

    Adott egy februári (gariban cserélt) iPhone 5 készülék, gyári hibátlan állapotú Lightning kábellel és töltővel.

    Azt produkálja nagyon ritkán, hogy mikor lehúzom a töltőről sokszor kidobja az üzenetet, hogy "Előfordulhat, hogy ez a kiegészítő nem támogatott", viszont 100%-ra tölti. Érdekes mert csak nagyon ritkán jön elő az üzenet, viszont egyszer volt még olyan eset is, hogy reggel mikor lehúztam a töltőről akkor 15%-on volt a telefon (gyanítom ekkor is kiírta ezt az üzenetet csak nem néztem meg mert lehúztam).

    Most viszont a követlező volt: rádugtam a MacBook Pro-mra (2013 Retina) hogy áttegyek néhány videót és egyszer csak meghülyült a csatlakozás, így azt játszotta a telefon mintha állandóan gyorsan ki-be húznám a gépből meg vissza. Aztán újra csatlakoztattam és tökéletes volt, próbáltam mozgatni a csatlakozókat, de nem jött elő a következő alkalomra a hiba. A telefon Lightning csatija nem koszos, kicsit ki is takarítottam már amennyire lehet meg a kábelt is elpucoltam.

    Ezekből ítélve szerintetek hol lehet a baj? Érdekes mert ezek a jelenségek csak ritkán jönnek elő, szóval nem tudom hol van a gond. Én a telefont kizárnám mert tökéletesen működik (vagy ki tudja), kábelre gyanakszom de érdekes, hogy ritkán produkálja, ha rossz lenne nem töltene soha, vagy sokszor előjönne. Jó lenne valahogy kideríteni mert május 11-ig garis az iPhone (gyári független).

    Megjegyzésként mondom hogy volt egy újonnan T-nél vásárolt fehér iPhone 5-öm még 2012-2013-ban ahol egyszerűen megadta magát a kábel. Egyszer csak elkezdte kidobálni ugyanezt a "nem támogatott eszköz" üzenetet, először nem zavaró módon, de ahogy telt az idő a végén már tölteni se bírtam mert állandóan eljött az üzenet és megállt a töltés. Érdekes módon T-től kaptam új kábelt és elmúlt a jelenség. Szerintetek megint ez lehet?...

    Elnézést kicsit hosszúra sikerült :)

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1

Új hozzászólás Aktív témák