Új hozzászólás Aktív témák
-
front3r
őstag
Arról van információ, hogy kap magyar feliratot?
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
janeszgol
félisten
Látom nincs új ötlet.
-
Lenry
félisten
nem azért, nagyon jó játék, imádtam, többször is 100%-osra játszottam, de tényleg? ennyi? egy ötéves játék remasterja a nagy truváj?
tényleg nincs új ötlet
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
zsolesz967
aktív tag
Ez annak érheti meg,aki még nem jatszott Horizon játékkal,és az első résszel akarja kezdeni.
[ Szerkesztve ]
Ps5,Samsung Galaxy A55,Galaxy watch 4
-
addikt
Ez engem is érdekelne
Egyébként itt van pár plusz infó a PC verzióhoz:
The PC version3 on Windows includes the PlayStation overlay with Trophy support and has its own set of features, such as support for ultra-wide resolutions and the latest performance enhancing technologies like NVIDIA DLSS 3 and AMD FSR 3.1 with frame generation4. We will let our Nixxes partners expand more in a future blog.
Forrás: https://blog.playstation.com/2024/09/24/horizon-zero-dawn-remastered-is-coming-to-ps5-pc-october-31-2024/
Tehát kapunk jobb felskálázó megoldást ill. elvileg ultrawide supportot is. Ha megoldják, hogy az átvezető videók is ultrawideban legyenek renderelve vagy megint lesz hozzá működő mod, ami ezt lehetővé teszik, akkor ez már számomra big win! Ja és persze lesz Dualsense meg tempest audio támogatás is, ami szerintem egy fantasztikus játékot még jobbá tesz majd!Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
addikt
Az egy kivétel, senki sem érti gyakorlatilag, az miért nem kapott magyar feliratot.
Ha a józan logikára lehet számítani, akkor a Horizon Forbidden Westből kiindulva ennek is kéne kapnia.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
addikt
Mondjuk ez igaz, nagy kár pedig, mert a közösségi magyarítás egyelőre jegelve van.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
nubreed
veterán
Könyörgöm, minek?? Ez a játék azért nem annyira nagyon régi. Mert egy Witcher 1-nél még teljesen megértem, de egy ilyen játéknál, ami alapjáraton sem volt csúnya szvsz. Minek ennek egy remastered verzió?? Hihetetlen milyen teljesen felesleges hülyeségekre szórják a pénzt a kiadók, fejlesztők.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
-
tibaimp
nagyúr
Érdekes! A Witcher 3-hoz az RT-t is tartalmazó next gen-t megkaptuk ingyenes frissítésként.... tényleg ekkorát bukott a Sony a Concord-on?
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
AnonymusX
senior tag
Azt legalább nem adták el kétszer PC-n . Az upgrade 10 dolcsi/euró legombolása azoktól, akik már megvették, nem túl elegáns, főleg PC-n, amire csak 4 éve jelent meg a Horizon.
PS5-ön játszottam végig, teljesen rendben volt a 60 fps PS5 javítással, feleslegesnek tartom a remastert mindezt úgy, hogy a párbeszédek során látható bénácska karakteranimációk szúrták a szemem (ezen javít a remaster).
A Spider-Man is teljesen jó volt PS4-es változatban, a 10 eurós remaster upgrade nélkül, pedig annak a PS4-es változata még 60 fps patchet sem kapott PS5-ön.
A Horizon remasternek sokkal jobb lenne a megítélése, ha a PC-s megjelenésre remasterelték volna a játékot.
[ Szerkesztve ]
-
doc
nagyúr
Egy olyan extrat mint a Last of Us 2 remasternel a No Return jatekmod szivesen vettem volna, azzal kb orokeletu a jatek (bar open worldkent itt erre talan kevesbe van szukseg).
a 10 USD upgrade szerintem korrekt, aki szerint felesleges az nem veszi meg pluszban, aki meg ugy erzi hogy megeri a jobb latvany, az kifizeti erte par gomboc fagyi arat es kesz.
En mar varom, igy lenyegeben harmadszor lesz meg (alapbol lemezen, aztan PS ajandekkent, most meg upgrade-del) -
addikt
Tényleg fura ,hogy már jön a remastered, de ettől függetlenül várjuk.
Horizon FW előtt nem ugrottam neki az 1-nek, de így lehet ,hogy simán végigpörgetem ismét.De remélhetőleg egy naptár alkalmazáson is dolgoznak...
Tehát a Horizon 3 majd ne a GTA 6-al egy héten jöjjön.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
k-adi
nagyúr
Horizon: Zero People Asked For This
-
k-adi
nagyúr
válasz zsolesz967 #4 üzenetére
Igen, pl. nekem kimaradt, anno YT-n néztem róla videót, aztán sose került rá sor... Most így akkor rögtön jöhet a remasteres változat, nyilván jó hír, hogy szebb a grafika, szebbek az arcok, stb.
-
FireKeeper
nagyúr
magad nevébe beszélj, én mondjuk asked for this tekintve hogy mennyire stori központú ez a franchise nem is értem hogy lehet a Forbidden Westet igazán átélni az első rész nélkül.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Hunpriest
senior tag
Hát ez elég lehúzás szagúnak tünik.
-
BoneDragon
veterán
Sony nagyon vergődik.
-
Feketelaszlo
senior tag
Azért, hogy még több PC játékost húzzanak be a Sony ökoszisztémába PSN fiókon keresztül. Konzolon nyilván easy sell bármely remaster cím, de PC-n az eredeti verzióhoz nem szükséges PSN kapcsolat, viszont azt feltehetőleg a remaster megjelenésével le fogják venni az áruházakból. Ebből persze az is következik, hogy akinek még nincs meg, de tervezi megvenni az lehetőleg még október közepe előtt vásárolja meg a non-remaster (Complete Edition) verziót GOG/Steam vagy más felületen.
-
Lenry
félisten
válasz FireKeeper #21 üzenetére
Na jó, de mi akadályoz meg abban hogy végigjátszd az aktuális verziót?
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
addikt
Megérkezett az összehasonlító videó is, szerintem jó lesz ez, az arctextúrák meg részletek nagyon szépek!
Horizon Zero Dawn Remastered | Original VS Remaster | Graphics Comparison Trailer ElAnalistaDeBits
#26 bozont A számból veszi ki a szót
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
ez kellett mint egy falat kenyér
Y. reakció...:
Maybe I'm the weird one but in terms of color grading I prefer the original one...
Alatta közel 700 like, és most jött ki...Pár helyen nekem is jobb az Original. Jah.
Igaz, a lovon/szobor több a GYOM ! Fizess paraszt !szrk:
Jó-jó, itt megvan a fullos kiadás PC-re ( vagyis úgy is jött, azt hiszem ), szóval nekem olcsó lesz. Lehet végre játszom is vele, pár óránál többet...hülyének is megéri.[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
myckey
veterán
Másik találat kommentben...
The witcher 3 make a similar update but free
Megint pár 100 like.Hát jah. De a viccser három downgradet kapott, mikor kijött...szóval el lehet ...
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
addikt
Én is olvastam ezeket a kommenteket, valahol nekem is jobban tetszik a kontrasztosabb originál. Néhol olyan túl ködös, homályosabb a remastered, de összességében Aloy olyan szép lett, hogy mindent összevetve szerintem jó lesz. Ha meg színt vissza akarja állítani valaki, PC-re lesz mod rá úgyis
-
FireKeeper
nagyúr
-
myckey
veterán
válasz FireKeeper #32 üzenetére
csak arra a szebb grafikára ne nagyon feszülj rá.
-
myckey
veterán
válasz FireKeeper #34 üzenetére
nem veszed a lapot
-
MikeWazowski
veterán
válasz BoneDragon #23 üzenetére
Az tuti. Concord se sokat segített rajtuk
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
tibaimp
nagyúr
bozont, Hopkins95: Köszi srácok , legalább nem kell keresgetni
Jó lesz ez...gondoltam, hogy újra kellene játszani a 2. rész előtt az elsőt is, de akkor már így egyértelmű, hogy ez lesz újratolva. (PC)
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Vistaboy
veterán
Duplájára emelte a Sony a Horizon: Zero Dawn PS4 változatának az árát
Mivel a PS4 kiadásról 10 dollárért lehet frissíteni a PS5 verzióra, a Sony elejét vette annak, hogy olcsóbban megússzák az új változat beszerzését azok, akik eddig még nem vették meg. A PS4 verzió eddig 20 dollár volt, aki még időben bezsákolta, az a 10 dolláros frissítés után 30 dollárért hozzájuthatott a PS5 kiadáshoz.
Viszont a Sony a PS5 kiadásért 50 dollárt szeretne lehúzni azoktól, akiknek még nincs meg a játék, így a 20 dolláros PS4 verzió árát felemelték 40 dollárra, azaz aki most akarja eljátszani a frissítési trükköt, immár 50 dollár alatt nem ússza meg, amennyibe a PS5 kiadás kerül.
Személy szerint én csak egy dolgot mondok az új kiadással kapcsolatban: Én elővételben vettem meg PC-re Steam-en a Horizon mindkét részét, szóval az egyik kedvenc játékomról van szó. Viszont, hiába vehetem meg 10 euróért a frissített kiadást, addig egy fillért sem fogok adni érte, amíg PSN fiók kell hozzá. Ha majd kiveszik - vagy moddal megoldják -, akkor azonnal megveszem, mert nekem 10 eurót megér a Forbidden West szintű grafika Zero Dawn alatt. De addig nem.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
addikt
Éppen ezért éljen a használt piac!
-
addikt
Azért az is abszurd, ahogy az emberek az X-en azon sírnak, hogy milyen anticonsumer a gonosz Sony, hogy duplára emelte az árát a Horizon Zero Dawnnak a bejelentés után, miután a játék számos alkalommal le volt árazva ill. Covid idején a Play at home initiative alkalmából ingyen lehetett hozzájutni a játékhoz a Playstation Storeban.
Ezen kívül ha valaki nagyon akarja és picit körülnéz, még mindig meg tudja venni lemezesen a játékot akár újan is 4000 forint környékén. Úgyhogy én teljesen egyetértek ezzel az X poszttal: It is hard for me to feel bad for people when the game has been $9.99 multiple times over the last few years and you, the consumer, chose not to buy it during the dip.
-
tibaimp
nagyúr
Valami nem világos számomra! A HZD "sima" grafikai upgrade-jéhez is kötelező a Sony fiók PC-n, Steam-en megvéve is??
(mind a HZD és a HFW is megvan véve. A 2. részt még nem próbáltam, fel sincs telepítve, már ehhez is kelleni fog a Sony fiók?)
[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
válasz FireKeeper #46 üzenetére
OK, köszi az infót
szerk:
Amúgy az esetleges Sony (PSN) fiókkal mi lenne a probléma PC-sként?[ Szerkesztve ]
-
Eversmann
aktív tag
A többség nem akar még egy plusz fiókot. Semmi szükség rá, mikor ott a Steam.
Ha meg hozzávesszük, hogy a Sony is csak azért csinálja hogy villoghasson mennyi már a PSN fiókkal rendelkezők száma.
Az meg csak hab a tortán. Vannak olyan országok, ahol nincs PS Network. Na, ők emiatt esnek el a játéktólLife is better with a Titan
-
Vistaboy
veterán
Ahogy előttem írták, semmi szükség még egy kliensre a gépen. A Steam mellett már így is ott az Origin, GOG, Epic Games és a Battle.net, ez bőven elég. És mivel konzolom sosem lesz ebben az életben, ezért semmi szükség egy olyan PSN fiókra, amit csak egy játék miatt telepítek fel - pláne, ami már amúgy is megvan Steamen.
Esetleg később, ha elég sok és jó PS-exkluzív játékod adnak ki ahhoz PC-re, hogy megérje miatta feltenni, akkor talán meggondolom. Eddig egyedül a Stellar Blade, ami érdekel és ami valószínűleg PC-re is jön, de az még odébb van. Ha majd az meglesz, és csakis PSN-el megy, akkor elképzelhető, de még így is szívesebben veszem meg inkább Steam alá, ha egy moddal majd ott is megoldják a PSN nélküli futtatást.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
Új hozzászólás Aktív témák
- BLACK FRIDAY -30e Ft:Lenovo ThinkPad T14 Gen 2: i5 1145G7,16GB,256GB,Iris Xe,vil.MAGYAR bill,300nit
- Lego(bontatlan)
- PS4 --- 1Tbyte SSD (Samsung 860 EVO!) --- 2 kontroller
- HP EliteDesk 800 G3 TWR PC, 6. generációs i5-6500 CPU
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest