Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tibee86

    veterán

    válasz manchester85 #68747 üzenetére

    :K

    Más: Garanciális dolgokkal kapcsolatban egyre tisztább a kép. Nem tudom érdekel-e valakit, de azért leírom, ne járjatok úgy, mint én.
    Csak és kizárólag AppleStore-os számlával hajlandóak átvenni azokat az iPhone-okat, aminek a kijelzője kuka. (nem tudják megnézni rajta a serail/imei-t), ha a kijelző jó, akkor nem kell semmilyen papír. Világgaranciát emleget állandóan az iStyle, de amíg az Apple ezt nem erősíti meg nekem, én nem hiszek nekik.
    Szóval aki jót akar, az csak AppleStore-os számlával vesz új/használt iPhone-t. Én spóroltam rajta 30 ezret, és nem AppleStore-ból vettem, így az iStyle nem vette át a telefont, mivel nem hivatalos forgalmazó állította ki a számlát. ( egyébként lehet csak hülyére akartak venni, mert a honlapjukon is az van feltüntetve csak, hogy "vásárlást igazoló számla", ami nekem van, mégse fogadják el.)
    Annyival vagyok rosszabb helyzetben így, hogy előbb ki kell küldeni UK-ba a nagykernek, akik majd bemutatják az Aplle-nek az eredeti számlát. Még mindig nem tudom, hogy ez megért-e 30 ezeret vagy sem, de így 2-3 nap helyett lesz minimum egy hét, mire megjön az új.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák