Hirdetés
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
unic
tag
válasz
VladimirR #41 üzenetére
Lesz belőle egy pst file. azt kell beilleszteni a profilba. Vez. pult, posta, ott ha csak egy profilod van akkor adatfájlok... gomb, ha nem akkor profilok, kiválasztod a megfelelőt, tulajdonságok, és ott adatfájlok, hozzáadás, kiválasztod az exportáltat,
ok, most profilok szintén tulajd, E-mail fiókok, létező..., és alul kiválasztod hogy melyikbe érkezzenek(új levelek kézbesítése az alábbi helyre). Majd lecsatolod a feleslegessé vált pst-t. -
moonman
titán
nemtom, nekem néha tököm televan exchange-el, bár lehet, hogy a vas kicsi neki, de irtó lassú tud lenni.
-
lapa
veterán
veled biztos nem állok le vitatkozni, pláne hogy nem is értek hozzá. én csak annyit tudok, hogy egy postfix az ''úgyisottvan-úgyisazmailez'' linux szerverünkön tök feleslegessé teszi. pláne, hogy a legerősebb hardverünkön kell futtatni. persze magam ellen beszélek, linuxról pláne fingom nincsen. csak szeretem az egyszerű dolgokat.
UPD: mondjuk bebuknám a jó kis instant messaging szervert, amit rajtam kívül szinte senki sem használ...
[Szerkesztve] -
lapa
veterán
''...ez minden, amit a háborúról el tudok mondani...'' vagy hogy volt... nem néztem be, nem pipáltam ''ezt most mégse mentsd el'' csekkboxot, megnéztem a töröltben is, hátha sumákban nyomtam del-t, ilyesmi. halálbiztos vagyok benne, pedig írásban igen óvatosan szoktam fogalmazni.
-
lapa
veterán
pedig rohadtul így van, én is majdnem lefordultam a székről. pst-be nyomom az elküldöttet is, volt vagy 30 mail benne, mert előtte nem sokkal ürítettem. nyomtam a mailt, utána pár perccel vissza akartam keresni mit írtam. persze csak akartam. korábban is volt ilyen, még xp alatt, de akkor aszittem én vagyok a hülye. nagyon gáz.
-
lapa
veterán
hamár itt vagyunk csak beszólok, hogy az outlook 2003 nem mindig ment az elküldött mappába, még akkor sem ha a ''forwardolt meg minden mentése'' be van pippantva. persze ez csak ilyen betegeknek fontos, mint én hogy elmentem az összes céges mailt...
-
VladimirR
nagyúr
belepofatlankodnek a topicba, mert nekem is gondom tamadt az outlook 2003-mal
kerdes: honnan tudja az outlook, hogy egy uzenetet letoltott-e mar a kiszolgalotol?
azert kerdem, mert nekem ugy van beallitva, hogy nem torli a levelet, hanem fenthagyja a szolgaltatonal is es csak egy ''masolatot csinal'' a gepemre
ez eddig szep es jo, de idonkent gondol egyet, es ujbol letolt minden uzenetet (elmult heten ketszer is megcsinalta ezt)
kozben nem volt semmi ujratelepites (mert olyankor letolti az egeszet)
winxp sp2 (angol), office2003 (angol)
az nem jo megoldas, hogy toroltetem az outlookkal a leveleket, mert vannak olyan ''postafiokok'', amiket nem csak en hasznalok, s igy mas nem kapna meg a leveleket
masik kerdes: az beallithato valahogy a szabalyoknal (tools menu - rules and alerts), hogy a bejovo leveleket a cimzett alapjan tegye mappakba? mert en nem talaltam megfelelo szurot - mindenhol csak a felado cimet lehet ellenorizni, a cimzettet sehol
vagy van barmi mas megoldas tobb fiok kezelesere?
koszonom -
lapa
veterán
compactolás in progressz és a méret vadul csökken. kösssssz
ahh. 6,4 mb. ez ugye relatív, mert századakkora, mint előtte, de 0 levélhez képest nam tűnik vmi takarékosnak.
ez vmi olyasmi, mint az exchange-en az offline defrag. végül sikerült megcsinálni, a 13 gb lecsökkent 6-ra. kár hogy ezekhez az alap dolgokhoz user action required. -
X-COM
nagyúr
az outlook-on belül próbáltál a pst-re egy compact now-t engedni?
-
lapa
veterán
sziasztok! nemtom ez-e az official totyik, de gyakran van problémám a pst fájlokkal. az éppen aktuális probléma csupán annyi, hogy van két pst-m összesen több, mint 1gb méretben, pedig összesen mindössze 0 elemet tartalmaznak. Bővebben: link (xxx = archív.pst)
most ez mér van? van ott 1 giga emailem vagy nincsen?
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
nézd meg, hogy van e default email account
-
-
Segítsetek légyszíves!
-
Sziasztok!
Felraktam az office2k3-at és az outlooknál nem jelenik meg az új üzenetírásnál az üzenet elküldése ikon. Hol van? Csak jobbegérklikkel lehet a címzett mezőre előhozni a küldést. Ötlet?
Vikthor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen processzort vegyek?
- Linux kezdőknek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ford topik
- Milyen videókártyát?
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest