- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Yettel topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bzs77
tag
válasz
supershape #47 üzenetére
Igen a Ne zavarjanak üzemmód időzítésére. Kipróbáltam,azt lehet vele ki-be kapcsolni.
-
Dr.Én
veterán
Hali!
Ma megérkezett a Xiaomi 12T telefon. Én eddig teljesen meg vagyok vele elégedve. persze még sok apróságot nem néztem meg rajta.
Normális oldalra nyiló bőr, műbőr tokot merre lehet be szerezni. Itthon nem találok. (Esetleg valaki tud rendelni nekem ? ) -
Bzs77
tag
válasz
Viktor0610 #44 üzenetére
-
Bandus99
őstag
válasz
Viktor0610 #44 üzenetére
igen arra gondoltam, csak kimaradt a lenyeg
Akkor kell keresnem valami programot amivel a némítást tudom időzíteni. -
-
Bandus99
őstag
Sziasztok
A hangok es rezgések beálításnál van lehetőség megadni előre, mikor aktiválódjon. Viszont hogy lehet több szabályt is megadni? Ha pl en szeretnem hogy minden szerdan 10 es 12 kozott, es minden penteken 16-17-ig esetleg minden nap 22-6-ig? -
Rhino82
aktív tag
Sziaszttok!
Mi a tapasztalatotok ezzel a telóval? Ennél is vannak akadások és bug-ok?
Ha már 200+-ért veszek telefont nekem elvárás, hogy legalább ne legyen bugos.
Tényleg tapasztalhatóak a miui hátrányai a felsőbb szegmensben is? -
Dr.Én
veterán
válasz
Nuada herceg #40 üzenetére
Legkésőbb jövő héten többet tudok mondani róla.
-
Szerintem akkor már jobb vétel egy Xiaomi 11T Pro amit 180 ezerért meg lehet venni hivatalos forrásból. Ugyan ennyi egy Samsung A53 5g és az jóval gyengébb teló. Ha így nézzük még mindig jobb xiaomit kapsz ugyan abban az árban mint egy samsungot de sajnos már rég nem a best buy ajánlatok közé tartoznak a xiaomi készülékek. Drágulnak mint anno a huaweik csak a huawei k+f-be fektetett egy csomó pénzt és pár dologban úttörők is voltak. A xiaomi telefonjai, ahogy a teszt címben ís írva van egytucat. Nem kiemelkedőek már semmiben még az árazásban sem.
-
Bferibörs
addikt
válasz
Nuada herceg #33 üzenetére
Pld. a feloldás,sim jelszót van,hogy nem érti, minta feloldás akadozik,elég sok idő után érzékelu- ezek bekapcsolás,újraindítás után jelentkeznek. Úgy viselkedik egy ideig,mintamikor kifagy a képernyő.
-
Dr.Én
veterán
válasz
Nuada herceg #33 üzenetére
Ennyire rossz eme telefon?
Honor 20 telót gondolkodom le cserélni 12T-re. Telekomnál 12X nincs sajnos. -
Bferibörs
addikt
válasz
Nuada herceg #28 üzenetére
Hát javíthatnák az akadozást,meg a kamerát.
-
Nuada herceg
őstag
Na meg is jött a novemberi biztonsági frissítés a rendszerhez.
-
Bferibörs
addikt
válasz
dilajoska1 #25 üzenetére
Nekem sem a Samsung TV,sem a TV box nem megy sajna.
-
hankock
tag
Saját példa...
Egy évben többször járok szállodában és nagyon jó, hogy nem kell a tv távirányítót megfogni.
Munkahelyen (oktatáson) sokszor eltüntetik a projektor távirányítóját, telefon elő és már kész is.
Kollégával veszekedés nyáron a klímán (21°C-re állítja, én meg fázok) én a telefonnal átteszem 25°C-ra és a hülye megnyugszik, hogy nála 21-et mutat.
Olyan is volt már, hogy a főnök prezentációja közben kikapcsoltam a projektort, mondtam neki, biztosan túlmelegszik.
Ezen kívül anyósnál a Samsung TV, Telekom beltéri simán megy.
De otthon LG TV, Toshiba klíma, RGB led vezérlése is megy (ehhez külön program kell)
Stb.
Nekem az infra alap egy telefonnál. -
Bferibörs
addikt
válasz
dilajoska1 #23 üzenetére
Meg amit kezel.🤔😁
-
Cannabis7
senior tag
Mire erdemes még manapság infrat hasznalni?
-
gretzky77
veterán
válasz
smidipeti1 #19 üzenetére
Köszi ezzel teljes mértékben tisztában vagyok! De amelyik hsz -re reagáltam, abban a Pixel volt említve, ahhoz fűztem hozzá, hogy Pixel esetén root nélkül nálunk nincs 5G!
-
válasz
smidipeti1 #19 üzenetére
Minden szolgáltatónál van Vodafone-nal is.Budapest szinte teljes területén van lefedettség ráadásul, de szerintem már a nagyobb vidéki városokban is.
-
-
hankock
tag
válasz
Bferibörs #16 üzenetére
Nem ilyen, de Xiaomi telefonom van.
Kontaktot gyorshívásra nem lehet kitenni képernyőre valahogy (egy számmal)?
Névjegyek>névjegy kiválasztás>három pötty a jobb felső sarokban>Hozzáadás a kezdőképernyőhözMobilnetet nem lehet beállítani,korlát,kezdés napja,teljes net fogyasztás napi/ heti/havi felbontásban?
v1: Biztonság>Adathasználat>Az adatforgalom beállítása
v2: Biztonság>Adathasználat>fogaskerék a jobb felső sarokban>Felhasznált adatforgalom bevitele
Adatforgalom
Biztonság>Adathasználat>Adatforgalmi statisztikák -
Bferibörs
addikt
Hát, Huawei P30p- ról váltottam erre,röviden ez egy gagyi telefon a P30p-hez képest 🤔 ( ami 3 éves!!)
A macro kamerája gagyi,kár volt egyáltalán bele tenni. Mozgó alakot nem lehet fényképezni vele,sötét mód felejtős.
Mindössze áthidalásnak vettem,amíg nem jelenik meg valami elfogadható telefon,nem arany árban.Kérdés akinek van ilyen telója:
Kontaktot gyorshívásra nem lehet kitenni képernyőre valahogy (egy számmal)?
Mobilnetet nem lehet beállítani,korlát,kezdés napja,teljes net fogyasztás napi/ heti/havi felbontásban?Soha nem volt xiaomi telefonom,szokni kell.😁
-
Vartanus
őstag
Ebből kb. a jobb hardver és a 120W töltés ami igazi előrelépés szvsz. a 11T-hez képest. Illetve azért a kijelző is fejlődött akkor a 2400x1080-ról.
A főkamera a 11T-ben is látható Samu ISOCELL, amihez csaptak végre optikai stabit, de a teszt szerint nem sokat ér/nyújt. A 8mpx széles kamera maradt, arra jó ha világosban nagyon kell tudsz széles látószögben fotózni, csak ne nézd nagyobb/jobb kijelzőn/nagyítva mint a teló natív 1080P+ felbontása 6,67"-en. A 11T-ben egész jól használható, sokszor igen szép részletes makróképet adó 5mpx-es af-os telemakró kamerát lecserélték egy tényleg nulla értelmű hitvány 2mpx-es fixfókuszos példányra. Nekem összeségében így a 12T kamera részlege visszalépés a 11T-hez képest.
Ami még számomra érdekes, az hogy a 11T elől GG aktuális csúcs Victus üvegét hátul a GG 6-ot viselte a 12T viszalépett elől GG 5-re hátul pedig nem tudni.
A 11T-t én kb. 2-2,5 hónappal a megjelenés után vettem akciósan 150K-ért a Telekomnál a 8/256-os verzióban, a listaára ekkor 205K volt. Te azért fél évvel később vetted eléggé akciósan a 11T-det. Valószínű fél év után a 12T sem 250-ért megy majd. De akkor is brutális az ára, és ez még csak a 8/128-as verzió.Summa summarum a 11T többet adott és mutatott szerintem megjelenésekor mint a 12T, mert ott volt érezhető fejlődés sok téren a 10T-hez képest.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
supershape #12 üzenetére
-
supershape
csendes tag
Most akkor mekkora a kijelző felbontása? A táblázatban 1080 x 2400, a szövegben 1220 x 2712 pixel. A teszt kicsit elnagyolt volt, arra sem kaptunk választ, hogy a 12T Pro-hoz képest jobban megéri-e az árát, vagy sem. Sőt az árát sem hasonlítanám egy majdnem egy éve megjelent készülékéhez (S 21 FE).
-
MC Pite
veterán
válasz
Nuada herceg #9 üzenetére
Accubattery appot ajánlom.
-
Nuada herceg
őstag
Ennél a telefonnál nem lehet megnézni az akkumulátornál a kijelző időt?
Ott nem találom sehol, csak külön a digitális jólét menüpont alatt. De az meg minden nap nullázódik, így nem látom összesítetten.
Meg a 12T pro tesztjénél írták, hogy van beállítás a DRM megjelenítés módra. Én ezt sem találom itt sehol. Csak a pro privilégiuma lenne? -
Szerintem a telefon önmagában jó, de mivel ez a 11T útódja így ahhoz is kell mérni. Előrelépés az erősebb hardver és a papíron jobb kamera valamint a 120W töltés. Árban viszont ott indít ahol tavaly a 11T Pro. Ha ahhoz mérem, hogy a 11T-t mstoreban idén 130 ezerért vettem, akkor ez brutálisan drága mert egetrengető előrelépés nem történt és az euro árfolyam nyáron se volt jobb mégis 120 ezerrel drágább mint az elődje pár hónapja.
-
janeszgol
félisten
Szerintem jó telefon. A hardver picit erősebb, mint az SD888. Kamera jó (a 108 mpx a széleken nem), gondolom még javítanak rajta. A kijelző szép.
Nem rossz telcsi. -
törölt tag
Szerintem azt a kiegyensúlyozott, jó ár/érték arányú Xiaomit várhatod. Ha nem lenne egy telefonnak minimum 5 variánsa és amúgy is ekkora (kusza) választékuk, talán képesek lennének rá. Így marad az, hogy egyikben ez a jó/rossz, a másikban meg az. A mennyiség a minőség rovására meggy náluk.
-
klaya86
senior tag
POCO F2 PRO óta várom, hogy végre legyen valami kiegyensúlyozott, ár érték arányban oké cucc a Xiaomitól, de nem akar ez nekik összejönni, vagy nem is céljuk már, nem tudom. A poco f4 kamerában még mindig gyengébb,mint az f2 pro, cserébe hardveres ugyanaz, mint a 3 évvel ezelőtt modell (ami sajnos pozitív az újabb generációs akkuzabáló procik miatt) . A 12es széria merül, mint a Titanic + ívelt kijelző, erre jön ez a 12t, ami főkamerában oké, de megint ott vagyunk, hogy 250 ezer forint és 8+2 semmire nem jó kamerákat kapunk. Cserébe a videó stabilizálás is elég ratyi. Üzemidő is már csak átlagos, pedig korábban nálam ez volt az egyik ütőkártyája a Xiaominak. Imádtam, hogy masszív használat mellett is birta a poco az egész napos nyúzást, 8 órás kijelző időkkel. Sajnos tucat telefon, semmi kiemelkedő.
-
MC Pite
veterán
A 12X-emet egy erős ajánlatnak éreztem, de ennél (főleg ebben a méretben) ezt nem nagyon látom.
Általánosságban a tesztekhez, P6/P7 szériához: 'Kár, hogy az 5G-vel hadilábon álló Pixel 6a nem szól bele a csatába,' - igaz, nincs itthon a yetelnél/vodánál gyárilag VoLTE/5G támogatás
bár rootolva működik, de a Telekomosoknak már elvileg van!
Tudom, fél mondattal többet kell írni, és ez még mindig részleges - de várható hogy ahogy a Telekom esetén aktiválták, a jövőre esedékes 3G beszántás végén a maradék két szolgáltatónál is bekapcsolja a Google - hisz azért működik, mert ezen már dolgoztak egy ideje. Mi meg segítünk nekik addig is bétateszterkedni a Y/V hálózatán -
dilajoska1
őstag
Sajnos ez a fókuszvesztés nálam is előfordul 60fps-n sötétebb helyeken, beltéren . Olvastam hogy a PD autofokusz nem igazán szereti ezeket a nagyfelbobtású, nagyobb szenzoros kamerákat. Nem tudom ebből mennyi az igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Még egy telefont összelegózott a Xiaomi ismerős alkatrészekből – megérte?
- Horgász topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Hegesztés topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- Napelem
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Ryzen 7 CPU-k
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest