Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fery02 #319582 üzenetére
Igen, nálam az xy@icloud.com lépett a Gmail helyébe, amikor pár hétnyi ismerkedést követően eldőlt, hogy maradok az iPhone-vonalon.
Egy alkalommal valóban el kell végezni a cím megváltoztatását, de nem szükséges az összes cím egy napon belüli váltása, nekem az akkor megvolt ~15-20 regisztráció 3 nap alatt volt meg, mert nem siettem sehova.De ha akartam volna, tarthatott volna 3 hónapig is, semmi baj nem lett volna belőle. Akkor és annyit módosítasz egyszerre, amikor és amennyit jólesik, vagy van rá időd, kedved. Addig úgyis él az előző mail címes regisztráció.
Nem bántam meg, számomra a legtöbb gyártói, azaz Apple alkalmazás jobban kézre áll, és nekem egyszerűbb őket használni, mint a külső fejlesztők appjait (persze, ez csak én vagyok, mert sokak számára nem megfelelőek az Apple alkalmazások, ezt is el tudom fogadni, speciel nekem pont beváltak).
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest