Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Burki

    aktív tag

    Sziasztok,

    iPhone 15-höz, illetve iPhone 12-höz keresek olyan töltő ÉS adatkábelt, aminek az egyik végén USB 3.0 APA csatlakozója van, a másik végén pedig legalább egy Apple Lightning ÉS egy Type-C csatlakozó van.

    [link] Ilyesmire gondolok, viszont olyat keresek, ami kipróbáltan működik 15-tel.
    Ez a linkelt kábel sajnos az iPhone 15-t nem tölti, de biztosan nem a kábellel van baj, mert a Type-C csatlakozó pl power bankot tölt. A többi csatlakozója is működik, más készüléket gond nélkül tölt.
    DE az adatkábel funkció is fontos, mert autóban szeretném használni. Sajnos csak kábeles Carplay opciónk van, feleségem telefonja 12-es, és gyakran cseréjük az autót, így át kell dugdosni minden esetben a kábelt, ha a Carplayt szeretnénk használni. És mielőtt még hülyének nézne bárki, nem az a 2 másodperc a bajom, amíg a kábelt átdugom, hanem sajnos az autó USB csatlakozója nem arra lett tervezve, hogy naponta többször ki-be dugdossák a kábelt benne, így már többeknél jelentkezett az a probléma, hogy cserélni kellett az USB aljzatot. Ezt szeretném elkerülni.

    Olyan megoldás is érdekel, ahol egy kábel van, viszont a csatlakozó fejet lehet rajta cserélgetni.

    Ha maradunk az ikiegeszitok.hu felhozatalánál, a következő opció 8.000 Ft körül lenne, érthető módon nem szeretnék bevásárolni egy halom kábelt, mire megtalálom a működő opciót.

    Előre is köszönöm a segítő hozzászólásokat!

    Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300

Új hozzászólás Aktív témák