Hirdetés

Hirdetés

  • E61 blog 2. rész

    lo [Előző rész]Folytatnám a történetét a E61-nek. A sztereotípiákkal ellentétben még nem kerültem anyagi csődbe, és nem...

  • Végre a Logitech is bemutatott egy analóg klaviatúrát

    ph A dolog már eléggé időszerű volt, mindenesetre a három színben készülő, TKL-es megoldás nem dúskál a hobbistáktól ellesett okosságokban.

Új hozzászólás Aktív témák

  • CyberPunk666

    senior tag

    válasz FerNandor #303021 üzenetére

    Most váltottam 7-ről 14-re, ami 2016-ban jelent meg.
    Eredetileg iOS 10-zel jött ki, és az iOS 16-t ugyan nem kapta meg, de biztonsági frissítéseket még a mai napig kap a 15-höz. A 15 a 2021-es főverzió, a 16-os a 2022-es, a 17 pedig most jött ki nemrégen.

    A telefon 2 évvel ezelőttig, azaz ~5 éves koráig kifogástalanul ment, minden működött rajta. Tehát ameddig a támogatás megvolt, addig minden rendben volt.

    Az elmúlt 2 évben az aksi eléggé keveset bírt már, de nyilván ez egyszerűen és olcsón orvosolható, valami 10k volt csak egy csere erre a típusra. Mivel napközben fel tudtam tenni tölteni irodában, így elvoltam vele 72%-os az aksi (7 éves!).

    Ami viszont problémás lett az utóbbi időben:
    Egyes honlapok már nagyon lassan töltöttek be (pl: telex), némely appok, mint pl waze már elég sokat töltöttek az elején, volt vagy 30 másodperc mire a címet be lehetett írni, vagy a bérletapplikáción sem volt fluent a QR kód bemutatása, ami zavaró volt. Egyébként a legtöbb appikáció gyors volt, az a pár nagyon lassú inkább a kivétel. Viszont, ha pont ez kell, akkor igazából mindegy, de az appok 90%-a még most is teljesen jó sebességgel megy.

    A telefon alapfunkciói, mai napig jól működnek, inkább azaz 1-2 terhelőbb honlap és egyes applikációk problémásak. Ha mondjuk a bérletapp és waze gyors lenne, akkor talán még nem is cseréltem volna telefont, csak aksit.

    Tehát várhatóan az 5-6 év, az eddigi tapasaztalatok alapján, pont a használhatósági időtartama a telefonoknak.

    Azt tudni kell rólam, hogy én nagyon tudok vigyázni a dolgaimra, nem sokszor esett le, de a telefon állapota nagyon jó. Ennyi év után sem lötyög egyetlen gomb sem, semmi fizikai problémája, hibája nincsen. Némi használati kopás van rajta, de ennyi év után az állapota simán a "jó" kategóriába esik.

    Szóval a fizikai minősége egészen kiemelkedő.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák