Hirdetés
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Átcímkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
PACSA75 #298879 üzenetére
Őszinte véleményed kérdem - mit kéne újítani? A proci/gpu/soc/hívd ahogy akarod kb. 2017 óta (iPhone X) egész biztosan bőven elég mindenre. Ezen a területen annyira elkanászodott minden, hogy PS4 játékok futnak a telefonon, csak épp még extrákkal
Kamera? Szerintem kb. iPhone 11 Pro óta mindenre elég, amire point-n-shoot, mindig kéznél lévő cucc kell. Bármi másra a 15 PM sem lesz elég, meg a 16 és a 20 sem - akkor kell 1 Nikon
Ettől függetlenül minden évben kapunk szintén valami (amúgy kb. irreleváns és szükségtelen) de mégis újítást, javítást, kiegészítést.
Kijelző? Mióta retina van, tökéletes. Mióta retina és OLED azóta fölösleges is jobbra gondolni..
Cellular/modem? 5G mire nem elég?Minap mértem 500mbit/s -t vele. Ne viccelődjünk..
Az összes többi szenzor bónusz, víz és porálló (mindaddig amíg ez az idióta EU nem kötelezi a gyártókat, hogy Jancsika otthon szerszám nélkül tudjon akksit cserélni..), erős és szép.
Szerintem konkrétan évek óta finomítgatunk csak mindent, mert nincs már hova nagyot ugrani. Egy ugrás lesz majd még menő, ha lesz nagyságrendekkel jobb akksi tech.És vonatkoztassunk el az Apple -től, a kérdésem mindenre is vonatkozik. Annyi, hogy a többi barom hajtogatható flipflop telefonnal szórakozik, dejó..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Fogyjunk le!
- Kedvenc zene a mai napra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Eredeti játékok OFF topik
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Politikai mémek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest