- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
- Nagyon odapakolhat a Snapdragon 8 Elite 2
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nederlanden
senior tag
válasz
domerator #195677 üzenetére
Azert kerdeztem, hogy hosszabb tavon probalta e valaki a felso samsung/huaweit!!,mert 1-2-3-4napra en is atugrottam valamikor par eve es persze hogy zurzavaros volt mint egy vw-bol egy infinitibe kb
Viszont nemreg 2 ismerosom is vett huawei mate 2pro-t amit azota is hasznalnak es el vannak ajulva az eddig csak iphone hasznalat utan minden tekintetben.Konyorognek csak probaljam 2hetig.Felnott csalados komoly uzltembemberekrol van szo ,szoval nem tinik tapasztalaira alapoznrk.Nincs kulonosebb bajom az iphoneval sot, csak mar isztonyat unalmas,elore tudom h uj koratol 10honapig birja az akku 1bo napig majd onnan egy napot sem teljesen,semmi erdekesseg, ujitas, valtozas, szoval mint egy fadarab olyan hasznalni es birtokolni csak azert szeretnek "atmenni".
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 49 mm Használt, karcmentes állapotban, 100% akku!
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest