Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TechN7ne

    nagyúr

    IOS 10 -ról röviden ,az én személyes tapasztalataim:

    Több mint egy hete felraktam az IOS 10 beta 7-et ,rögtön feltűnt ami meg is lepett ,hogy nagyon gyors,stabil és akadás mentes gördülékenység ,viszont a gyári kamera állás fakultabb és sötétebb lett.
    Utóbbi probléma miatt vissza raktam az utoljára aláírt IOS 9-et (9.3.5) ,de már vele sem változott a kamera helyzetem.
    Beta 8-al nem próbálkoztam de aztán nem sokkal hamarabb már ki is dobták a GM-et amit szintén fel is raktam ,na vele már nem volt annyira akadás mentes és gördülékeny a rendszer ,akkumulátort jobban ette a beta 7-nél és a kamerám szintén nem javult.

    Tegnap este töröltem a beta profilt ,vissza raktam iTunes-al a még mindig aláírt IOS 9.3.5-t ,onnan szépen a telefonnal elkezdtem letölteni és felrakni a hivatalos IOS 10-et ,minden probléma mentesen ment, nem volt szerver várakozás stb.,fent is volt 22 percen belül.

    Elméletileg a hivatalos rendszer megegyezik a GM-el ,gyakorlatilag meg én szerintem nem.
    Vissza kaptam azt a hatást ,amit először a beta 7-el éreztem ,gyors,stabil,akadás mentes gördülékenység ,szerencsémre aminek a legjobban örülök ,kamera újra a régi! Utóbbinak nagyon örülök mert nem kell leadnom a telefont a szervizbe ez miatt ,úgy látszik az én telefonomnak ez a "bétázás" vlhol bekavart ,másra nem tudok gyanakodni.

    Egy hete kb. le is írtam az IOS 10-ről a véleményem mikor kipróbáltam először a beta 7-el ,hogy most érzem ismét azt a stabilitást és gördülékenységet ,amit anno az IOS 7/8-nál éreztem ,vlhol az egész IOS 9 nem volt az igazi ,részemről a 9-es generáció volt eddig a leggyengébb és az IOS 10 lett a végleges fejlesztése ,kiegészített stabilabb kiadása.

    Még mielőtt páran elkezdenek támadni hogy okoskodok ,kijelentem ezek mind csak az én személyes tapasztalataim ,és az én telefonomra ilyen hatással voltak.
    Hiába azonos típus egy termék ,attól még lehetnek eltérőbbek picit a benne lévő hardverek működése.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák