- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Android szakmai topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lac503
újonc
Sziasztok!
3 egyszerűbb kérdésem lenne:Vettem magánszemélytől (adásvételivel) nemrég egy garanciális garanciás iPhone-t. A kérdéseim ezek lennének:
1. Ha garanciális baja van, vagy gyári hibás, akkor kicseréltethetem, úgy hogy az eladó felelőssége megmaradjon?
Szóval ha egy bizonyos IMEI számú iPhone-ra vállalt garanciát az eladó, akkor ha én kicseréltetem, és az úgymond szellemi utódja lesz amire szintén garanciát kell vállalnia letiltás ellen, vagy pedig így kibújhat a felelősség alól ha netán később letiltanák?2. Ha kicserélik a szervízben, akkor az 1 éves garancia újraindul, és onnanstól indul az 1 év gari mikor először beaktiválom?
3. Ha egy iPhone-t letiltanak, de még garanciális, és meghibásodik, akkor ugyanúgy cserélni fogják függetlenül attól hogy le van-e tiltva, vagy pedig megnézik és ha le van tiltva visszadobják?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest