- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Android szakmai topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lac503
újonc
Sziasztok!
3 egyszerűbb kérdésem lenne:Vettem magánszemélytől (adásvételivel) nemrég egy garanciális garanciás iPhone-t. A kérdéseim ezek lennének:
1. Ha garanciális baja van, vagy gyári hibás, akkor kicseréltethetem, úgy hogy az eladó felelőssége megmaradjon?
Szóval ha egy bizonyos IMEI számú iPhone-ra vállalt garanciát az eladó, akkor ha én kicseréltetem, és az úgymond szellemi utódja lesz amire szintén garanciát kell vállalnia letiltás ellen, vagy pedig így kibújhat a felelősség alól ha netán később letiltanák?2. Ha kicserélik a szervízben, akkor az 1 éves garancia újraindul, és onnanstól indul az 1 év gari mikor először beaktiválom?
3. Ha egy iPhone-t letiltanak, de még garanciális, és meghibásodik, akkor ugyanúgy cserélni fogják függetlenül attól hogy le van-e tiltva, vagy pedig megnézik és ha le van tiltva visszadobják?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest