- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Otisz
őstag
válasz
johnny_gold #36301 üzenetére
Én elismerem, hogy nem vagyunk egyformák, de talán az magáért beszél, hogy közel ezer db saját mobilkészülék után a leghasználhatóbbnak az iPhone-t tartom, és ha volt is kitérőm (rövid időkre), mindig ehhez a vonalhoz tértem vissza, mert egyértelműen használható (bármit elérek/bekapcsolok 3 másodperc alatt - ha kell! -, miközben egyszer sem akad meg az iOS), arról nem is beszélve hogy nagyon megbízható maga a rendszer. Ez sem tökéletes, de mi sem vagyunk azok
Vagy ha úgy tetszik: a sok rossz közül én a kevésbé rosszat választom -
Kommy
veterán
válasz
johnny_gold #36301 üzenetére
Megsúgom , hogy a jb ugyan úgy root jogot ad mint androidnál a root, csak annyi a különbség, hogy itt csak azután tudsz akármit csinálni.
-
mondomén
őstag
válasz
johnny_gold #36289 üzenetére
Egyből rádugrik a falka.
Amúgy a bluetooth-t nagyon sok programmal ki lehet már váltani. Vagy csak egyszerűen mailben átküldi az ember amit akar. Nem kell itt bemagyarázni semmit, ki lehet váltani azt kész. -
Ragnar95
félisten
válasz
Tényleg nincs jobb dolgod, mint itt trollkodni...?
Neked nem jött be a teló, mert nem tudtad használni, kész, ennyi...Már páran megkértek, h hagyd el a topikot, mivel csak rontod itt a levegőt, én is ezt kérem... -
manchester85
veterán
válasz
Meddig rontod még itt a levegőt?
-
b4zsi-
őstag
válasz
Már eladtad , nem mind1?
-
máyköl
veterán
válasz
Már párszor szépen megkértek, hogy hagyd el a topikot. Másokat beszélsz le az iPhone vételéről, trollkodsz folyton, tényleg szeretnéd, hogy moderátor segítségét kérjük, hogy végre elhagyd a topikot?
-
alienpapa
senior tag
válasz
Jóvan' már.... csssssssss
-
válasz
johnny_gold #36143 üzenetére
Nem tudom, mit kell itt a feszültséget kelteni teljesen feleslegesen. Egyértelmű, hogy csak az agyunkat húzod! Menj már innen...
-
b4zsi-
őstag
válasz
johnny_gold #36143 üzenetére
Még mindig itt trollkodsz...
-
GALARDO
addikt
válasz
johnny_gold #36137 üzenetére
Itt nagyobb sikered lesz.
Kétlem, hogy itt valaki tud segíteni, mert aki tudja használni a telefonját, illetve a vele kapcsolatos programokat, az magasról tojik arra, hogy melyik droid a jobb vétel, mert neki mind a kettő egy.........ja bocs, nem ez volt a kérdés. -
greggggg
aktív tag
válasz
johnny_gold #36137 üzenetére
...rosszul lattad.
-
plus44
veterán
válasz
johnny_gold #36130 üzenetére
Az "ez itt iphone topik, minden ami nem ezzel kapcsolatos, azt NE ITT TEDD FEL" melyik részét nem sikerült értelmezni, Arany János?
-
manchester85
veterán
válasz
johnny_gold #36122 üzenetére
Jah, biztos van valakinek tapasztalata vele. Az említett készülékek topikjában érdemes próbálkoznod, ez ugyanis itt annyira off, hogy az értelmét se értem, miért itt tetted fel. Jah de, már tudom, újabb lehetőséget nyitott, hogy ismét leírhasd, mekkora szar vétel volt a 4S. Remélem, boldog leszel az új telefonoddal, és még véletlenül se tévedsz vissza ide többé
-
greggggg
aktív tag
válasz
Latszik utanna se neztel hogy kell hasznalni a telefont, amugy megnezem egy kliessel h boldogulsz ha az itunes mar nehezsegeket okozott.
Azok az androidos telok amugy az iphone-t masoljak azert ez jelenthet vmit.
Amugy razr. De csak mert nem froccsontott muanyag mint a galaxy nexus.Ez is csak velemeny volt.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Szerintem a samsung vagy motorola topikban tedd fel a kérdést, jobban jársz.
Én szoltam...
-
Ragnar95
félisten
válasz
johnny_gold #35746 üzenetére
Ha az ID3 tagek ki lennének töltve, egyáltalán nem lenne ott káosz, sőt tökéletesen rendezett lenne....
Amúgy nem kell minden zenédet átrakni a másik gépre, elég ha az iTunes líbrary-det átmásolod, akkor nem fog szórakozni azzal, hogy le akarja törölni és az iTUnes lybrary 0,5 mega sincs....
manchester85: úgy látszik nem jött át az irónia a hsz-emből
bandigno: milyen jó annak, akinek virtuális gépben fent van az osx is -
Ragnar95
félisten
válasz
johnny_gold #35729 üzenetére
Pont ez a legegyszerűbb módja, hiszen ha nem akarsz folyton sz@pni és rendben akarod tartani a zenéidet, akkor úgyis használsz egy normális lejátszó és rendező progit (leginkább az iTunest) és innentől csak annyi a dolog, hogy gépre kötöd a telót és ki se kell választanod, hogy mit akarsz rárakni, ha úgy szeretnéd mindent rárak vagy kézzel is tudod kezelni, ami semmivel nem bonyolultabb, mintha ctrl+c,ctrl+v-znéd a telóra a számokat, sőt egyszerűbb és rendezettebb az egész....
Amúgy mielőtt megvetted a telót, nem kérdeztél utána a dolgoknak....?
manchester85: egyszerűen szörnyű ez a viselkedés, tönkre teszed itt az egész fórumot, szegény ártatlan emberek ide jönnek és segítségért esedeznek, te meg nem hogy segítenél,de még oltogatod is őket és személyeskedsz... -
TonTomika
aktív tag
válasz
johnny_gold #35712 üzenetére
Ember! Ez egy telefonkészülék, nem pedig PENDRIVE és nem is mp3 lejátszó!
Én egy gépen használok két iTunes Libary-t és mégis meg tudom oldani a szinkronizációt.
Egyébként ha ennyire baj, akkor vedd meg az iTunes Music Store-ból a zenéidet, és azt bármikor le tudod tölteni a felhőből. (Megjegyzem iPod Classicról, de még iPod Touch-ról is ment nekem két külön Libary-ből a zenék felmásolása, ugyanarról a gépről. Az iPhone-al még nem próbáltam ugyanezt.)
Illetve amit mondomén kolléga javasolt, használj dropbox/wuala szolgáltatást, és a másik gépről is eléred a zenéidet. Vagy akár bekapcsolhatsz egy TeamViewer-t is, táboli asztallal átmásolod a zenéket amik kellenek, ha ilyen extra igényeid vannak.
Miért nem használsz Androidot ha ilyen igényeid vannak? Kiadtál ekkora összeget egy olyan dologért, amiről azt sem tudod, hogy micsoda?
Nagyon nagyon sajnálom, hogy az apple és az iphone ilyen nagy mértékben tömegcikké vált. Olyan emberek birtokolnak ilyen eszközöket, akiknek halvány lila fogalmuk sincs a használatáról, csak megveszik, mert ez a menő! Kíváncsi lennék, hogy hány ember tudná megmagyarázni releváns indokokkal, hogy miért az iphone-t vagy az apple szolgáltatásait választotta...
-
mondomén
őstag
válasz
Használj addig Dropbox-ot amíg távol vagy a szinkronos géptől. Igaz nem fogja belerakni a gyári lejátszóba a zenét, de a dropbox app-ból tudod hallgatni, ha nagyon akarod.
"Az lehet, hogy magatoknak be tudtátok magyarázni..."
Egy géppel használom, nem kellett bemagyaráznom semmit.@bandigno
kösz. -
manchester85
veterán
válasz
"ha mindent letöröl a telefonról aztán újra felrakja amit kiválasztottam?"
Ezt hívják szinkronizálásnak. Fenntartja a párhuzamot a telefon és a program tartalma között. Így pl. nem tudod teleszemetelni a telefont olyanokkal, amikre már nem is emlékszel, hisz minden, amit nem szinkronizálsz, az törlődik a telefonról.
"És miért tárolnám a 2 gépemen ugyanazokat a zenéket? Nem viccből van 2 gépem, annyira nem olcsók a winchesterek, hogy mindent kétszer tároljak, csak mert a telefonom máshogy nem engedi..."
Miért, a gépeden nem zavaró, hogy nincs meg ugyanaz a zene az egyiken, mint a másikon? Csak a telefonon zavar ugyanez?
1000 zene kb. 50 giga. Hagyjuk már [moderálva] hogy sokba kerül két helyen tartani a zenéidet.
"helyettem akar gondolkozni, közben mindent elront, és semmit nem enged csinálni, amit akarok... "
Mit ront el [moderálva]? [moderálva] előbb kéne megtanulni a használatát, utána kritizálni. [moderálva]
"Szerintem vissza fogom vinni a telefont, mert baromira nem tetszik ez az egész."
Mi örülnénk neki a legjobban, mert azt hiszem, a legtöbb idelátogató fórumozó nevében kijelenthetem, hogy mindenki boldogabb lenne, ha befejeznéd végre ezt az őrületes ámokfutást.
p.s: ha nem fejezed be, jelenteni foglak a modoknak. Arra, hogy fél oldalakon át hangoztatod, miért szar az, amit amúgy te nem tudsz használni, arra egy szakmai topikban senkinek semmi szüksége. [moderálva]
[ Módosította: 7 ]
-
majestic
őstag
válasz
Én imádom az iphon-t de sajnos teljesen igazad van. Olyan egyszerű dolgot mint amit te meg akarsz csinálni, azt az iPhonnal és az itunes-sel NEM LEHET. A Nokiával és más telcsikkel egy pillanat, ezzel meg nem lehet. Ennek semmi köze a biztonsághoz hanem egyszerűen az Apple baromsága.
Meg kell szoknod, hogy a telcsidet egy komputerrel szinkronizáld. Ha ez nem megoldható pl. egy zeneszám esetében, akkor küld el az otthoni e-mailedre és majd otthon a gépeden felmásolod a telcsire. Én is így csinálom képekkel és más dolgokkal is mivel az idióta apple a bluetoot transfert is tiltja...
A fentiek ellenére az iphone a legjobb telefon, hidd el, nekem már mindenfajta volt és azokból is a top modellek de ez veri mindegyiket!
-
bandigno
senior tag
válasz
mielőtt megvetted az iPhone-t, nem voltál teljes tudatában, hogy mivel jár az iTunes használata? olyat vársz, ami eleve nem adott hozzá! Kb elsők között közli ezt mindenki a telóról, mikor tanácsot kérsz vkitől
-
KonzolKartel
őstag
válasz
johnny_gold #35667 üzenetére
Nagyon ritkán válaszolok így bárkinek is. Azért írtam agresszívebb választ, mert fikázó hangnemben kérdeztél. Ha normálisan feltetted volna a kérdést, akkor normális válszt adtam volna.
-
bepe79
addikt
válasz
johnny_gold #35647 üzenetére
Hát nem tudom, nekem kb. fél másodperc alatt elindul (Intel Core i3 + 4GB/1333MHz RAM + Win7 Enterprise 64bit + iTunes 10.5.3.3)
-
manchester85
veterán
válasz
johnny_gold #35687 üzenetére
Tudod miért hülyeség az, amit beszélsz? Mert ha fontosak a zenéid, miért nincsenek meg két helyen? Az nem zavart eddig, hogy ami az egyik gépeden megvan, az a másikon nincs? Ha mindkét gépeden megvannak ugyanazok a zenék, rendezve iTunesban ID3 tagek alapján, akkor mi bajod származik belőle ha felülírja az egyik a másikat?
Ugyanaz kerül vissza, plusz még azok, amik pluszban megvoltak azon a gépen.
-
válasz
johnny_gold #35681 üzenetére
A helyzet az,hogy én KV-t szeretnék főzetni az iPhoneommal, de egyszerűen nem tudom megcsinálni, pedig szükségem lenne rá. Ez pedig a te logikád szerint az iPhone hibája. Ennyit erről.
-
manchester85
veterán
válasz
johnny_gold #35681 üzenetére
Leírtam, hogy ez az illegális zene- illetve egyéb fájlmásolás ellen szól. Mit nem értesz ezen? Mi bajod lesz, ha a zenéidet egy gépen tárolod? Netán mindkettőn ugyanazt, így elég egyikkel szinkronizálni. Nehéz feladat, ugye?
-
bandigno
senior tag
válasz
johnny_gold #35676 üzenetére
ha ez a "B" verziós géped, akkor kb ennyi!
-
manchester85
veterán
válasz
johnny_gold #35676 üzenetére
Hányszor írjuk még le, hogy 1 géppel lehet szinkronizálni a tartalmat? Fogd fel, fogadd el, vagy add el a telefonod, ha ez neked egy traumát jelentő probléma.
-
Misi1979
őstag
válasz
johnny_gold #35672 üzenetére
http://support.apple.com/kb/ht1202
"iPod shuffle and iPhone are intended for use with a single computer. You cannot load music from multiple computers or iTunes libraries onto iPod shuffle and iPhone like you can with other devices."
Ez a lényeg.
-
manchester85
veterán
válasz
johnny_gold #35670 üzenetére
"Egyszerűen nem lehet több gépről is felmásolni rá dolgokat, akkor sem, ha van iTunes a többi gépen is. "
Nem lehet. Mi az, nem fér el egy gépre az, amit fel akarsz tenni az iPhone-odra? Ha valaki zenéket gyűjt, akkor az általában ID3 tag-ek alapján, rendezetten tárolja őket. Ha olyan eszközre van szükséged, amibe random jelleggel be tudsz gyűjteni bárhol bármit, amerre csak jársz, akkor a befőttes üveget tudom neked javasolni, ráadásul az mindennel kompatibilis.
-
bandigno
senior tag
válasz
johnny_gold #35672 üzenetére
ezt rádugott állapotban csináltad meg? mert ha igen, akkor húzd le és csatlakoztasd újra egy restart iTunes után!
-
bandigno
senior tag
válasz
mellesleg pipa ki h automatikusan szinkronizálja a zenéket/képeket!
-
Xero
nagyúr
válasz
Egy géppel lehet szinkronban a készülék.
-
manchester85
veterán
válasz
johnny_gold #35663 üzenetére
"Szerinted az előző 10-15 okostelefonomnál miért nem volt semmilyen gondom amikor fel akartam valamit másolni rájuk?"
Mert mondjuk a rendszer engedélyezte a mass storage módot?
"Igen, a program a hibás... "
Hibás az, ami nem azt nyújtja, amit kínál.
"Engem abszolút nem érdekel az "iTunes szinkronizálási szisztémája"
Ja, hát kérlek, akkor cirkuszolj tovább, mint egy 5 éves.
"szinte semmit nem tudok megcsinálni, amit akarok."
Na, akkor benned van a hiba. Kérdezhettél volna, utánajárhattál volna, guglizhattál volna, helyette kinyilatkoztad a nagy tiszta valóságot 0 hozzáértéssel, programismerettel.
"Igen, volt korábban szinkronizálva egy másik géppel. Nem egy gépem van, hanem 2, egymástól több száz kilométerre."
Az illegális másolás miatt 1 telefon egy géphez van kötve. Gyűjtsd egy forrásból a zenéidet, és nem lesz gond.
"Tényleg olyan sokat kérdek?"
Sokat kérünk, hogy tanuld meg használni a programot, és utána kezdd el kritizálni? Jöhettél volna kérdéssel, kéréssel, ehelyett elkezdtél valamit kritizálni, amit nem is ismersz. Az iTunes egy rendezett szinkronizációs program, sokkal szisztematikusabb, igényesebb, mint a mappákba áthúzogatás, a telefon teleszemetelése. Ennek a segítségével mindig tudod, mi van a telefonodon, a tartalom átlátható marad. Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy szokj hozzá a programhoz, ez nem android meg symbian, koncepció is van mögötte...
-
KonzolKartel
őstag
válasz
Nem értessz hozzá, ezért nem tudod kezelni. Ennyi.
-
bandigno
senior tag
válasz
user error! sry :S
nem lenne egyszerűbb esetleg megkérdezned h ki milyen beállításokkal dolgozik, merthogy nekünk NEM töröl le semmit?KonzolKartel: ennyi, ez így működik, így kell használni, nem ráerőltetni a saját elgondolásodat h ennek így kéne mennie!
-
manchester85
veterán
válasz
johnny_gold #35655 üzenetére
Jól van, vitatkozzál még. Tehát a program hibás, ugye? Kérdezz már meg pár embert, aki tudja is használni, hogy neki törölt-e már le bármit is a telefonjáról. Előbb értsd meg a program mögötti koncepciót, utána kritizáld. Olyan nincs, hogy mindent letöröl a telóról, ha rámásolsz egy mp3-at, max, ha más géppel volt korábban szinkronizálva. A zenéidet csak egy géppel tudod szinkronizálni.
"ha valami nem jól működik, az csak a te hibád lehet"
Miért, ki a büdös franc hibája lenne? Ha bugos vmi, azt mi is elfogadjuk, de te az iTunes alapvető szinkronizálási metódusával sem vagy tisztában, innentől fogva csak magadat minősíted, ha kritizálod, miközben nem vagy tisztában a szisztémájával.
-
snooze
veterán
válasz
johnny_gold #35655 üzenetére
elöször a telora telepitett progikat fel kell másolni az itunesba,akkor nem fogja kitörölni..
-
manchester85
veterán
válasz
Jah, nem értesz hozzá, nem tudod használni, úgyhogy más a hülye...
-
bandigno
senior tag
válasz
minden beállítás kérdése, nekem még sosem törölt le semmit a telóról
de még a gépről sem!
btw, az elindulás és lassúság relatív, de meg kell szokni vagy max nem használod és a telón intézel mindent!
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 11
- Elemlámpa, zseblámpa
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest